2018-08-16 20:07:27
Φωτογραφία για Χανιά: Θρασύτατη ληστεία σε περίπτερο
Αν και ψύχραιμος, ο 30χρονος Χανιώτης που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο περίπτερό του, δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη αυτό που συνέβη. Η ψυχραιμία του, την ώρα που ο ένοπλος ληστής

εισέβαλε στο περίπτερό του και τον ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα, ήταν αυτή που τον έσωσε, παραδίδοντας τις εισπράξεις της νύχτας.

Αυτό το 1:30 λεπτό στα χέρια ενός ληστή ήταν εφιαλτικό για έναν 30χρονο περιπτερά. Τόσο χρειάστηκε για να του δώσει τις εισπράξεις Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και πραγματικά προκαλούν τρόμο.

Αρχικά ο δράστης φαίνεται να περιμένει στο δρόμο δίπλα από το περίπτερο στην οδό Κισάμου. Η ώρα είναι 6 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και μόλις ο κουκουλοφόρος ληστής βλέπει ότι δεν υπάρχει πολύ κίνηση αρχίζει να βάζει σε λειτουργία το σχέδιο του. Μπαίνει από την πλαϊνή είσοδο στο περίπτερο και σκύβει απειλητικά και πισώπλατα πάνω από τον 30χρονο.


Μιλώντας σπαστά ελληνικά του ζητά γρήγορα να βάλει σε μια πλαστική σακούλα τις εισπράξεις. Παρά του ότι όλο το σκηνικό είναι εφιαλτικό με έναν άγνωστο να σε απειλεί χωρίς να μπορείς να τον δεις, ο 30χρονος διατηρεί την ψυχραιμία του και προσπαθεί όσο μπορεί να τον καθυστερήσει μήπως γίνει αντιληπτός από κάποιον περαστικό και ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τελικά ο δράστης παίρνει τις εισπράξεις και εξαφανίζεται σαν κύριος στην οδό Κισάμου με κατεύθυνση προς Κλαδισό.

Ο δράστης καθόλη τη διάρκεια του περιστατικού απειλεί τον 30χρονο και του ζητά να μην ειδοποιήσει κανέναν μέχρι να φύγει και να παραμείνει στη θέση του. Ο ίδιος γνωρίζει ότι το περίπτερο έχει κάμερες και φροντίζει για το 1:30 αυτό λεπτό να μην σηκώσει καθόλου το κεφάλι του, φορώντας την κουκούλα και να παραμείνει σκυφτός για να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Οι εισπράξεις υπολογίζονται στα 1.000 ευρώ ενώ η αστυνομία έχει συλλέξει βίντεο από κάμερες παρακολούθησης και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον δράστη.

  
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ