2018-08-17 11:17:21
Φωτογραφία για Λαμία: Οι selfie πρόδωσαν τον… κλέφτη και η αστυνομία τον βρήκε μέσω της τεχνολογίας
Ο ληστής υπολόγιζε χωρίς την τεχνολογία! Ένα περιστατικό το οποίο έρχεται στην επιφάνεια και “ανοίγει” τα μάτια σε πολλούς αν πέσουν θύματα κλοπής εκτυλίχθηκε τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή της Λαμίας. Νεαρός Ρομά έκλεψε κινητό από Λαμιώτη αλλά υπολόγιζε χωρίς το… cloud.

Ο ληστής μετά την αφαίρεση της συγκεκριμένης συσκευής άρχιζε να βγάζει selfie φωτογραφίες αλλά το μυαλό του δεν μπορούσε να πάει στο το οτι οι συγκεκριμένες φωτό θα έφταναν στο… άνθρωπο από τον οποίο αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο.

Το θύμα της ληστείας μετέβη στην αστυνομία όπου παρέδωσε τις εικόνες όπου ο Ρομά απεικονιζόταν ξεκάθαρα -άλλωστε selfie έβγαζε- με την ΕΛ.ΑΣ να αναλαμβάνει ρόλο. Αφού εντόπισε τον ληστή οδηγήθηκε στο σπίτι του χθες το μεσημέρι όπου βρήκε στην κατοχή του το κλαπέν κινητό χωρίς την κάρτα SIM.

O δράστης προσήχθη και ελήφθη απολογία αλλά δεν συνελήφθη λόγω της παρέλευσης του αυτόφωρου. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ εις βάρος του νεαρού Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ