2018-08-17 16:19:12
Φωτογραφία για Εκδικήθηκε τη σύζυγό του ρίχνοντας ένα αεροπλάνο στο σπίτι τους [video]
Άντρας από την πολιτεία Γιούτα των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του όταν έπεσε με ένα κλεμμένο αεροσκάφος Τσέσνα στο σπίτι του, όπου βρισκόταν η σύζυγός του και ο γιος τους, λίγο μετά τη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έλαβε κλήσεις σχετικά με ένα συμβάν ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ του Duane Youd και της συζύγου του το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με δηλώσεις της εκπροσώπου των Αρχών στο CNNi.

«Έπιναν και ξαφνικά προέκυψε μια διαφωνία. Αυτός ξεκίνησε να τη χτυπάει. Τότε ήταν που οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία».

Ο Youd συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση το πρωί της Δευτέρας. Όταν ελευθερώθηκε, ζήτησε άδεια να επιστρέψει στο σπίτι του για να πάρει μερικά πράγματά του. Η αστυνομία του το επέτρεψε με την προϋπόθεση πως αυτό θα γινόταν με τη συνοδεία αστυνομικού. Ενώ υποτίθεται πως μάζευε τα πράγματά του, ξέφυγε με το αυτοκίνητό του και έκλεψε το Τσέσνα. 

Περίπου στις 2:30 το βράδυ, οι Αρχές έλαβαν κλήση σχετικά με τη σύγκρουση αεροπλάνου στο σπίτι του Youd. Ο ίδιος ήταν επαγγελματίας πιλότος.

Τη στιγμή του συμβάντος, στο σπίτι βρίσκονταν η γυναίκα και ο γιος του, αλλά ευτυχώς κατάφεραν να σωθούν.

Η αστυνομία της περιοχής επιβεβαίωσε πως στην οικογένεια υπήρχαν περιστατικά βίας και στο παρελθόν.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ