2018-08-18 00:06:16
Φωτογραφία για Λίγα και καλά: Όσα ξέρουμε ήδη για την επόμενη ταινία του Γουες Αντερσον
Έχει περάσει μόλις ένα εξάμηνο απ' όταν είδαμε, πρώτα στο Φεστιβάλ Βερολίνου και μετά στις αίθουσες, την τελευταία ταινία του Γουες Αντερσον, το «Isle of Dogs», τη δεύτερη δουλειά του σκηνοθέτη στο stop-motion animation και την πιο σκοτεινή, πολιτική ταινία της καριέρας του. Και ήδη οι φήμες για το επόμενο φιλμ του αρχίζουν να σχηματίζουν εικόνα.

Αν οι ταινίες του Γουες Αντερσον διανύουν μια συνεπή (όσο κι ευφάνταστη) διαδρομή στον κόσμο, από την Αριζόνα και τη Νέα Υόρκη, στη Γερμανία και την Ιαπωνία, τι πιο φυσικό το νέο του project να διαδραματίζεται εκεί όπου ο ίδιος έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια.

Ετσι λοιπόν, η επόμενη ταινία του Γουες Αντερσον θ' αρχίσει γυρίσματα τον Φεβρουάριο 2019, με σκοπό να είναι έτοιμη για την έξοδό της το 2020. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ανγκουλέμ, στη γεμάτη πανέμορφα κάστρα νοτιοδυτική Γαλλία. Η πλοκή θα εκτυλίσσεται στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '40, ακριβώς μετά τη λήξη του Β' Παγκόσμιου. Και η ταινία, επενδύοντας στη σαφή κι αποδεδειγμένη αγάπη του Γουες Αντερσον στα τραγούδια και στα εμβληματικά κινηματογραφικά soundtracks, θα είναι, επιτέλους, ένα μιούζικαλ. Περισσότερα τους ερχόμενους μήνες, ως τότε, à bientôt.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ