2018-08-18 10:30:50
Φωτογραφία για Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι επιστρέφει στο Έλα στη θέση μου...
Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί η Αθηνά Οικονομάκου, που ύστερα από αποχή αρκετών μηνών, λόγο της γέννησης του γιου της, θα ενταχθεί ξανά στο καστ της δημοφιλούς σειράς του Alpha, Έλα στη θέση μου.

Στο φινάλε του β΄κύκλου, ο «Βλάσης” έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του «Μίκα”, ενώπιον όλων. Λίγο πριν ακούσει το πολυπόθητο «ναι”, όμως, εμφανίστηκε μια άγνωστη γυναίκα και του παρέδωσε ένα καλαθάκι με ένα μωρό. Όλοι έμειναν άφωνοι. Ο «Βλάσης” κυριολεκτικά κατέρρευσε όταν διάβασε το σημείωμα που υπήρχε δίπλα στο μωράκι, το οποίο είχε αποστολέα την άφαντη «Φαίη” (Αθηνά Οικονομάκου): «Βλάση, αυτή είναι η κόρη σου! Ενημέρωσε τη Μένη να με σώσει. Ξέρει αυτή” Στα νέα επεισόδια θα δούμε πως η «Φαίη” έχει άσχημα μπλεξίματα και κινδυνεύει. Γι’ αυτό εξάλλου ζήτησε και τη βοήθεια της συμμάχου της, της «Μένης”. Για κακή της τύχη, βέβαια, η Σουλτς συνελήφθη και βγήκε οριστικά από τις ζωές των ηρώων, συνεπώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για εκείνη…

Την ίδια ώρα, η «Φαίη” χρειάζεται άμεσα έναν… πατέρα για το κοριτσάκι της! Έτσι, θα διεκδικήσει τον «Βλάση” και, όπως μας έχει συνηθίσει, θα βάλει τρικλοποδιές στη σχέση του με τη «Μίκα”.

Πηγή: Τηλέραμα – Φαίδρα Στάθη

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ