2018-08-18 11:46:59
Φωτογραφία για Τελικά σ’ αυτή τη χώρα μερικοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο - Απάντηση στο συνδικαλιστικό πόλεμο της Καρδίτσας
Δημοσιεύουμε την απάντηση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Δράσης Αστυνομικών Καρδίτσας: Τελικά σ’ αυτή τη χώρα μερικοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε

όσιο!

Η επιλογή ορισμένων να εξαπολύσουν προσωπική επίθεση, παραμονή μιας εκ των μεγαλυτέρων εορτών της χριστιανοσύνης, μιας και οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν τους  αρέσουν και μην  έχοντας άλλη επιλογή πέραν της αποκατάστασης της αλήθειας, που τόσο περίτεχνα κάποιοι κύκλοι, που κατοικοεδρεύουν στους κατά τα άλλα Ενωτικούς συνδυασμούς του Σώματος της  ΕΛ.ΑΣ.  προσπαθούν να αλλοιώσουν, θα ήθελα να ακουστεί και η προσωπική μου εκδοχή καθώς και της παράταξης που έχω την τιμή να ηγούμαι.

Την  31/07/2018 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ  του οποίου είμαι μέλος. Η πρόταση που κατατέθηκε από το προεδρείο της ομοσπονδίας  και αφορούσε έκτακτη εισφορά  5 ευρώ, προκειμένου να διατεθούν για την αποκατάσταση της λειτουργίας του Λύρειου Ιδρύματος, είχε τη θετική αντίδραση όλων, με μόνο  σημείο διαφωνίας τον τρόπο που επιλέχτηκε να πραγματοποιηθεί η ενίσχυση αυτή, αφού προτάθηκε από  άλλο μέλος του  Δ.Σ. η χρηματική ενίσχυση να δοθεί  εξ ολοκλήρου από το αποθεματικό της Π.Ο.ΑΣ.Υ. 


Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος ζήτησε η απόφαση να είναι ομόφωνη, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν όλες οι πρωτοβάθμιες ενώσεις και εάν κάποια ένωση είχε ήδη πραγματοποιήσει ανάλογη δράση, να της δοθεί το δικαίωμα, μέσω απόφασης του διοικητικού της συμβουλίου να αποφασίσει για τη συμμετοχή της, πρόταση την οποία και αποδέχτηκα. Σημειωτέον δε, ότι πολλές πρωτοβάθμιες ενώσεις και αρκετοί συνάδελφοι είχαν ήδη προσφέρει ατομικά και σιωπηλά, μην περιμένοντας κάποια ενέργεια από εμάς δίνοντας ήδη χρήματα, τρόφιμα, ρούχα κι ότι άλλο θεώρησαν ότι μπορεί να απαλύνει τον πόνο εκείνων των ανθρώπων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, από τις πρώτες ημέρες του πύρινου εφιάλτη  αποδέσμευσε συμβολικά ένα ποσό,  που αν και η αντιπολίτευση ψήφισε μεν θετικά, δίχως κάποια άλλη πρόταση για περισσότερα χρήματα ή δράση, σήμερα την λοιδορεί ως ελάχιστη Μας κατηγορούν ότι με την απόφασή μας αυτή αφαιρούμε το δικαίωμα των συναδέλφων μας να προσφέρουν, η σωστή ανάγνωση της ανακοίνωσης και διατύπωση είναι ότι κρατάμε το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής να αποφασίζουμε ως ένωση, πότε θεωρούμε σωστό και με ποιο τρόπο για να προσφέρουμε την βοήθειά μας. Κάθε συνάδελφος είναι ελεύθερος να δώσει εάν το κρίνει χρήματα, όσα θέλει κι εκεί που ο ίδιος επιθυμεί!  Εμείς με τις αποφάσεις μας τους έχουμε επιβαρύνει ήδη για τον σκοπό αυτό και τους ευχαριστώ προσωπικά που είναι δίπλα μας  από την πρώτη στιγμή.

 Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ένωσης είναι ξεκάθαρη και το περιεχόμενό της σαφές για όποιον διαθέτει καλοπροαίρετα ελάχιστο νου!

Με θλίβει πραγματικά το γεγονός ότι ορισμένοι κύκλοι και άτομα, ακόμη και ένα τόσο τραγικό γεγονός το εκμεταλλεύονται για να δικαιολογήσουν χρίσματα και να προσφέρουν υπηρεσίες, που σίγουρα δεν εξυπηρετούν ούτε τους συναδέλφους μας, ούτε και τα συνδικαλιστικά ιδεώδη, μιας και οι ίδιοι προσδοκούν ατομικά οφέλη, αδίστακτα, δίχως σεβασμό, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την θλίψη.

Η εγκεφαλική  παρασκηνιακή αρρωστημένη σκακιέρα του μυαλού τους, τους επιτάσσει να πατήσουν επί πτωμάτων για να αναδυθούν από τον βούρκο της συνδικαλιστικής ανυπαρξίας που βουλιάζουν, δεν θα τους ακολουθήσω….

Όσο οι συνάδελφοι  μου δίνουν την δύναμη να τους εκπροσωπώ τους διαβεβαιώνω ότι, θα συνεχίσω να το κάνω με γνώμονα το συμφέρον τους και με το κεφάλι ψηλά, όπως θέλουν να το έχουν κι εκείνοι!

Επειδή οι προσωπικές επιθέσεις με βρίσκουν αντίθετο απ’ όπου κι αν προέρχονται, καθώς αλλοιώνουν το σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε στο συνδικαλιστικό μετερίζι, θα ήθελα να πω  το εξής:  ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ κύριοι δεν επιβάλλεται ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ……… !

                                                     ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης.

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Πρόεδρος  Διοικητικού Συμβουλίου  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας. (Ε.ΑΣ.Υ.)

Επικεφαλής του συνδυασμού: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. (Α.Σ.Δ.Α.Κ.)
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ