2018-08-18 14:07:25
Φωτογραφία για Πυρκαγιά Κοντοδεσπότι: Οι πυροσβέστες έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες από το ...φαγητό - «Μπορείτε να θαυμάσετε πως περιποιούνται...» (ΦΩΤΟ)
Εικόνες από το φαγητό που προσέφεραν στους Πυροσβέστες στο Κοντοδεσπότι, έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Θεσσαλίας Είχε προηγηθεί η καταγγελτική ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών» της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα), για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της μεγάλης φωτιάς στο Κοντοδεσπότι.

Δείτε τι αναφέρει η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Θεσσαλίας στη σελίδα της στο facebook:

«ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Όπως κατήγγειλαν πυροσβέστες στο Σωματειο μας, έλαβαν εντολή να κατέβουν στην Εύβοια για ενίσχυση σε κατάσβεση πυρκαγιάς και δεν υπήρξε καμιά διοικητική μέριμνα για τη σίτισή τους, το μεσημερι 16-08-2018.

Τη σίτισή τους (φωτογραφία) όπως φαίνεται στη φωτογραφία, την ανέλαβαν με έξοδά τους γυναίκες από τα γύρω χωριά.

Είναι απαράδεκτη αυτή η αντιμετώπιση σε επαγγελματίες της ασφάλειας που νηστικοί και εξουθενωμένοι, υπερβάλλουν των δυνάμεών τους».
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ