2018-08-18 15:07:18
Φωτογραφία για Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Συνεχίζουν τα ταξίδια στο εξωτερικό!
Το φετινό καλοκαίρι έχει “άρωμα” εξωτερικού για το ερωτευμένο ζευγάρι! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξαν για το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί να ταξιδέψουν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Δανία και την Γερμανία. Αφού πέρασαν χαλαρές και όμορφες στιγμές στην Κοπεγχάγη, οι δύο ηθοποιοί έφυγαν για το Αμβούργο.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες τους στα social media από τα όμορφα μέρη που επισκέπτονται στο εξωτερικό και δεν νοιάζονται πλέον να κρύψουν ότι βρίσκονται στο ίδιο μέρος!

Μάλιστα φαίνεται πως ο Γιάννης και η Κατερίνα κάνουν road trip στην ευρωπαϊκή ήπειρο, καθώς μετά την Δανία και την Γερμανία, οδήγησαν και βρέθηκαν ως το μαγευτικό Άμστερνταμ στην Ολλανδία.

Να θυμίσουμε πως το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz είναι μερικούς μήνες μαζί, ενώ μόλις πριν ένα μήνα έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στην θεατρική παράσταση Mamma Mia, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Αν και μέχρι τώρα, οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλό προφίλ και εκτός από τα κοινά γυρίσματά του για την ταινία “Bachelor 3” απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, ήρθε τελικά η ώρα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν πλέον δημόσια ο ένας τη συντροφιά του άλλου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ