2018-08-18 19:40:37
Φωτογραφία για Κατεβάστε το νέο widget δωρεαν και κάνετε μοναδικό το iPhone σας
Δυστυχώς εδώ και χρόνια η Apple δεν εγκαταλείπει τις εμμονές της που για οικονομικούς λόγους δεν επιτρέπει το χρήστη να διαμορφώσει την συσκευή του όπως του αρέσει όπως γίνετε στο αντίπαλο στρατόπεδο με τα Android.

Έτσι για να το κάνουμε αυτό είμαστε αναγκασμένοι να στραφούμε σε λύσεις που υπάρχουν μόνο στο jailbreak και αν είμαστε τυχεροί η συσκευή μας να μπορεί να κάνει jailbreak.

Ας υποθέσουμε πως εσείς έχετε jailbreak και μπορείτε να διαμορφώσετε τα αρχεία του συστήματος και σας έχω για σήμερα μερικά όμορφα θέματα για τα iPhone σας.

Πριν από οτιδήποτε να εξηγήσουμε στους νέους χρήστες πως θα περάσουν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν με τον σύντομο οδηγό πιο κάτω.Θα χρειαστούμε να έχουμε στη συσκευή μας εγκατεστημένο το tweak iWidget για να εφαρμόζουμε αυτό και άλλα παρόμοια θέματα

1)Μεταφερθείτε με τον υπολογιστή σας στον σύνδεσμο του θέματος και κατεβάστε τον συμπιεσμένο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας όπου και όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα αποσυμπιέστε τον.


2)Χρησιμοποιήστε το iFunBox και μπείτε στα αρχεία τις συσκευής σας βρίσκοντας την διαδρομή var/mobile/Library/iWidget αφού έχετε κατεβάσει προηγούμενος από cydia το iWidget και τοποθετήστε ολόκληρο τον φάκελο που κατεβάσατε και αποσυμπιέσατε στο πρώτο βήμα.

 Να σημειώσω πως τα widget έχουν σχεδιαστεί για μεγάλες οθόνες και αν έχετε iphone 4,7 ίντσες και πιο μικρό θα πρέπει με το iFile να ανοίξετε το αρχείο του widget  (Widget.html) και να αλλάξετε το 1.3 που έχει με 1 η μικρότερο για να εμφανίζεται σωστά στην οθόνη σας.

Dubs Kuro SB

Ενα νέο θέμα σχεδιασμένο για το iPhone X που με κάποιες προσαρμογές στην οθόνη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε και εμφανίζει το καιρό της περιοχή σας με όμορφα γραφικά ανάλογα με την στιγμή.Θα χρειαστείτε το WidgetWeather 3 για να ενημερώνει για τον καιρό την συσκευή σας και φυσικά το Anemone για να το προσαρμόσετε όπου και τα δυο θα τα βρείτε στο Cydia.

Θα το βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ