2018-08-18 19:51:15
Φωτογραφία για Cold Brew hair - H απόλυτη τάση στο χρώμα των μαλλιών για το φθινόπωρο
To φθινόπωρο δεν είναι μακριά Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε και επιβάλλει την ανανέωση.

Ανανέωση όχι μόνο στο στιλ μας, μέσα από πιο ζεστές αποχρώσεις και υφάσματα, αλλά και στα μαλλιά μας. Σιγά σιγά, καθώς επιστρέφουμε στο γραφείο και τις υποχρεώσεις μας, περνάμε από τα sunkised ξανοίγματα στα μαλλιά και τις όμορφες φυσικές ανταύγειες που μιμούνται τα χάδια του ήλιου σε σκούρες σοφιστικέ και πολύ θηλυκές αποχρώσεις.

Το κούρεμα του 2018 ήταν χωρίς αμφιβολία το κοντό καρέ, με αμέτρητες σταρ να το έχουν υιοθετήσει η μία μετά την άλλη. Σε ό,τι αφορά το χρώμα, η νέα τάση που αναμένεται να γίνει hot λέγεται Cold Brew hair και θέλει τα μαλλιά σε σκούρους τόνους που θυμίζουν το κρύο είδος καφέ.

Ετσι, στο επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο ζητήστε ένα cold brew για τα μαλλιά. Η ζεστή, εμπνευσμένη από τον ομώνυμο καφέ απόχρωση, τώρα έρχεται στα μαλλιά μας.

Θα το δείτε σύντομα παντού στα social media και είναι η ιδανική απόχρωση για το φθινόπωρο που όλες επιστρέφουμε στο πιο σκούρο και φυσικό.

Oι αποχρώσεις και τα νερά που έχει το μαόνι, θυμίζουν εκείνες του κρύου καφέ όταν εφαρμόζονται σε σκουρόχρωμα μαλλιά και για φέτος μετατρέπουν τον hairstylist σας σε... «barista». Aυτό το φθινόπωρο, πείτε ναι στο σκούρο και απολαύστε τα μαλλιά σας!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ