2018-08-19 03:55:51
Φωτογραφία για Η αποστομωτική απάντηση του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ σε σχόλιο για ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
   Ένα ανώνυμο σχόλιο δέχτηκε ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ στο άρθρο του: "Έπεσαν οι Μάσκες -Το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ αποφάσισε την Υποβολή πρότασης για Επέκταση ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΠΟΓΩΝΙΑΣ!!" (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) το οποίο φυσικά δεν άφησε αναπάντητο.

ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2018 - 8:52 π.μ. είπε:

1.-Επέκταση ΧΥΤΑ Των φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σε συνδυασμό με τα έργα που προβλέπεται να γίνουν για το σύνολο της καλυπτόμενης απο τον ΧΥΤΑ περιοχής. 

2.-Τοπικό δημοψήφισμα λέμε ΝΑΙ αλλά να συμμετέχουν οι κάτοικοι της εξυπηρετούμενης περιοχής και όχι μόνο 2 χιλ. άτομα. Όσο πιό πολλοί τόσο πιό αντιπροσωπευτική δημοκρατία μας. Έτσι δεν είναι δάσκαλε με τις τρικλοποδιές σου; 

3.-Κάποιοι, πριν από πολλά χρόνια έβλεπαν μπροστά, κάποιοι ακομα και σήμερα, υπάρχουν ως αντιπολιτευόμενοι αντιρρησίες. Ακόμα δεν έχουν πάρει το μήνυμα. Όσο συνεχίζεται ετσι, θα κυβερνουν αποστολάκηδες Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ: 


Aγαπητέ αναγνώστη 8:52 πμ

Χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου. Σας συνιστώ να συνεχίσετε. 

Στο βασικό ερώτημα δεν απαντάτε εσείς ούτε κανείς μέχρι σήμερα.

Το επαναλαμβάνω: Τα 2/3 του ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας είναι άδεια κατά το Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ. Που σημαίνει κατά τα λεγόμενα του έχει διάρκεια ζωής 20 χρόνια ακόμη.

Πείτε μας εσείς και οι της Δημοτικής Αρχής: 

 1)-Τι χρειάζεται τώρα η επέκταση του ΧΥΤΑ με τη δημιουργία νέου κυττάρου;

 2)-Γνωρίζετε ότι πέραν της Λευκάδας και άλλος γειτονικός νομός δεν έχει ΧΥΤΑ;

 3)-Όταν με δική της αίτηση η Δημοτική Αρχή ζητά την επέκταση πως θα αντισταθεί σε βέβαιο ή ενδεχόμενο αίτημα της πολιτείας για μεταφορά σκουπιδιών από άλλη περιοχή;

 4)-Γνωρίζετε τη κατάσταση με τα σκουπίδια της Πάτρας και της Κέρκυρας;.....................  5)-Γνωρίζετε ότι όταν δημόσια δεν μίλαγε κανείς για σκουπίδια από Πύργο τους το είπα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ μου είπε δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο; Φυσικά συνέβη. Ο τότε Πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπαλατσούρας με απέβαλλε από την αίθουσα γιατί θορυβούσα.

 6)-Γνωρίζετε ότι τη παραμονή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου- σε τηλεφωνική επαφή διάρκειας μιας ώρας- που ψήφισε την μεταφορά σκουπιδιών από Πύργο και Αρχαία Ολυμπία, με το Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Παλαίρου κ. Σταχτιάρη με διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος την άλλη ημέρα θα ψήφιζε ΟΧΙ; Τι μεσολάβησε και σε λίγες ώρες άλλαξε γνώμη;

 7)-Γνωρίζετε τι σημαίνει υδροφόρος ορίζοντας;

 8)-Γνωρίζετε ότι ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ σε αίτηση μου από τον Ιούλιο του 2017 δεν μου έχει απαντήσει ακόμη;

 9)-Γνωρίζετε ότι μετά από έλεγχο κατόπιν αιτήσεως μου πληρώσαμε οι δημότες 9.000 ευρώ πρόστιμο; Γνωρίζετε τους λόγους;

 10)-Γνωρίζετε ότι διεκόπη η παραλαβή του ΧΥΤΑ; Tους λόγους τους ξέρετε; 

 11)-Γνωρίζετε ότι τελικά η οριστική παραλαβή έγινε; Ρώτησα στο ΔΣ της 13ης Αυγούστου αν οι λόγοι που έγινε η διακοπή (κακοτεχνίες, ελλείψεις) ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. Τυχαία νομίζετε;

 12)-To ΔΣ του Σεπτέμβρη θα γίνει στη Πάλαιρο. Γιατί ένα τόσο σοβαρό θέμα συζητήθηκε στις 13 Αυγούστου στη Βόνιτσα; Oι Πρόεδροι Παλαίρου, Πογωνιάς κλπ γιατί απουσίαζαν;

ΠΡΟΤΑΣΗ

    Χαίρομαι που συμφωνείτε με τη διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος. Ελάτε να συνεργαστούμε να αναγκάσουμε τη Δημοτική Αρχή να στήσει κάλπες. Γνωρίζω τι πρέπει να γίνει και θα γίνει. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

      Υστερα από όλα αυτά βγείτε στο ξέφωτο επώνυμα αγαπητέ αναγνώστη. 

       Δήμαρχε κ. Αποστολάκη το ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ το κάνατε Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ.

       Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρη σας προτρέπω στην αίτηση μου που θα καταθέσω την Δευτέρα 20-8-2018 να απαντήσετε. Τολμώ δε ως πρώην δάσκαλος σας να σας συμβουλεύσω να τηρήσετε το νόμο. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Δεν είναι απειλή. Αρκετά με εμπαίζετε ένα χρόνο.

         Ρωτώ τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και μέλος του ΦΟΣΔΑ κ Στούπα: -Είπατε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ναι ή όχι ότι είναι η τελευταία φορά που ψηφίζετε μεταφορά σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ; -Τώρα τι άλλαξε και θέλετε να τον διπλασιάσετε; -Δεν αντιλαμβάνεστε που οδηγούμαστε;

Aγαπητοί Αναγνώστες

      Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον αγώνα που κάνω και θα συνεχίσω ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ και ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Φαντάζομαι να έγινα κατανοητός.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ