2018-08-19 12:54:22
Φωτογραφία για Πέθανε η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά
Θλίψη προκάλεσε στον δημοσιογραφικό κόσμο ο ξαφνικός χαμός της Νατάσας Βαρελά, παρουσιάστριας και δημοσιογράφου στο New TV. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, "έφυγε" από τη ζωή από διάτρηση στομάχου, ενώ υπέφερε τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Στη θλίψη έχει βυθίσει το δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν ο ξαφνικός «χαμός» της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά.

Η Νατάσα Βαρελά, μόλις στα 30 της χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά της και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της.Σε τηλεφωνική παρέμβασή του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος της Ν. Βαρελά και αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook τον ξαφνικό θάνατό της τα ξημερώματα, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της.

«Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Δύο ώρες αργότερα κατέληξε» ανέφερε ο Γ. Παπαγιάννης εξηγώντας πως η επίσημη εκδοχή για το θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου». Παράλληλα, αποκάλυψε πως η νεαρή δημοσιογράφος τις τελευταίες δέκα ημέρες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα οδηγούσαν στο θάνατό της.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης:

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ