2018-08-20 22:05:22
Φωτογραφία για Μύλος Λευκάδας: Ταλαιπωρία δεκάδων λουομένων μετά τις κόντρες για τις ξαπλώστρες (φωτο)
Ενώ οι κινητοποιήσεις και οι διαμαρτυρίες για την τοποθέτηση ομπρελοξαπλωστρών στην δημοφιλή παραλία του Μύλου της Λευκάδας δεν λένε να κοπάσουν, μια απόφαση προ ολίγων ημερών προκαλεί αναίτια ταλαιπωρία σε δεκάδες λουόμενους που θα επιλέξουν τον συγκεκριμένο προορισμό.

Όπως καταγγέλλουν στο agriniopress, επισκέπτες της περιοχής, μόλις πριν από λίγες μέρες αποφασίστηκε η αποβίβαση των λουομένων με τις τουριστικές βάρκες από τον Άγιο Νικήτα, να γίνεται σε απομακρυσμένο σημείο νότια της παραλίας. Έτσι όσοι θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό, θα χρειαστεί να διανύσουν περπατώντας εκατοντάδες μέτρα για να φτάσουν στο σημείο όπου «τυγχάνει” να βρίσκονται και οι ξαπλώστρες!

«Είναι απαράδεκτο να «τιμωρούν” τους επισκέπτες, επειδή δεν θέλουν να πηγαίνει κόσμος στις ξαπλώστρες”, λένε χαρακτηριστικά οι λουόμενοι. Να σημειωθεί πως μέχρι πριν λίγες μέρες, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο κόσμος αποβιβάζονταν από το κέντρο της παραλίας, ή από δυο διαφορετικά σημεία, χωρίς να χρειάζεται έτσι να διανύσει μεγάλη απόσταση.


Σύμφωνα με τους ίδιους, η παραλία, δεν παρουσιάζει και κάποια ιδιαίτερη «αλλοίωση” εξαιτίας των ομπρελοξαπλωστρών , που τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά εκεί φέτος και αφήνουν υπονοούμενα πως οι αντιδράσεις σχετίζονται ίσως και με επαγγελματικά συμφέροντα στον Άγιο Νικήτα, που πλήττονται από αυτήν την δραστηριότητα.

Κατά τα άλλα χθες Κυριακή έγινε και νέα διαμαρτυρία στην παραλία.

Πληροφορίες επισημαίνουν πάντως και το «αλμυρό” των χρεώσεων στις ομπρέλες στον Μύλο, μιας και αυτές τις μέρες ένα σετ χρεώνεται με δεκαπέντε ευρώ και το μικρό νερό ένα ευρώ!

https://www.agriniopress.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ