2018-08-20 22:43:22
Φωτογραφία για Βρετανίδα πάλεψε δέκα ώρες με τα κύματα στην Αδριατική και σώθηκε χάρη στη... γιόγκα
Η Βρετανίδα έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και διασώθηκε το πρωί της Κυριακής

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που πέρασε μια Βρετανίδα, η οποία έπεσε από το κρουαζιερόπλοιο όπου επέβαινε και περιπλανήθηκε για δέκα ολόκληρες ώρες στην Αδριατική θάλασσα.

Η 46χρονη ονόματι Kay Longstaff οδηγήθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Πούλα της Κροατίας με τη ζωή της να μην διατρέχει κίνδυνο.

Η Βρετανίδα, η οποία επέβαινε στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Star, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Βεραγκόλα στην Βενετία, το βράδυ του Σαββάτου έπεσε από το πλοίο, περίπου τα μεσάνυχτα, ενώ ο συναγερμός σήμανε για την αναζήτηση της περίπου στις 6.30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Η γυναίκα εντοπίστηκε στις 9.40 από έναν διασώστη κολυμβητή σε απόσταση περίπου 1,3 χιλιομέτρου μακριά από το σημείο που έπεσε στη θάλασσα.

Η ίδια μίλησε για την περιπέτεια της, δηλώνοντας ευγνώμων για την διάσωση της. Όπως υποστήριξε: «Είμαι πολύ τυχερή που είμαι ζωντανή. Έπεσα από το Norwegian Star και βρισκόμουν στη θάλασσα για δέκα ώρες, αλλά αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι με έσωσαν. Καθόμουν στο πίσω μέρος του καταστρώματος και ναι, ήταν άσχημα».


Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός από τους διασώστες: «Είπε πως το γεγονός ότι κάνει yoga και είναι γυμνασμένη την βοήθησε. Ακόμα είπε πως κατά τη διάρκεια της νύχτας τραγουδούσε για να μην αισθάνεται ότι κρυώνει».

Οι συνθήκες της πτώσης της Βρετανίδας βρίσκονται υπό έρευνα, ενώ η βρετανική πρεσβεία στην Κρατία ενημερώθηκε για το συμβάν.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ