2018-08-21 10:07:19
Φωτογραφία για Πως να φτιάξετε ένα κρεβάτι σκύλου και γάτας μέσα σε λίγα λεπτά!
Τι υπέροχο θα ήταν να είχατε αυτό το όμορφο κρεβάτι σκύλου ή...  γάτας και να το φτιάξετε μόνοι σας εύκολα απλά και σε λίγα μόνο λεπτά.

Πολλές φορές υπάρχουν πράγματα και αντικείμενα στο σπίτι μας που μπορούν να εξελιχθούν σε πραγματικούς θησαυρούς που θα μας λύσουν τα χέρια για να μπορέσουμε να φτιάξουμε έξυπνες και πρωτότυπες DIY ιδέες, που πραγματικά το αποτέλεσμα θα αφήσει άφωνους τους περισσότερους. Αυτό συμβαίνει και με το κρεβάτι σκύλου και γάτας που θα φτιάξουμε σήμερα και θα το δούμε αναλυτικά.

Πως να φτιάξετε μόνοι σας κρεβατάκι για σκύλους και γάτες

Πάρτε το παλιό πουλόβερ που δε φοράτε πλέον και μετατρέψτε σε αυτό το υπέροχο κρεβάτι για σκύλους, το κατοικίδιο σας θα το λατρέψει και εσείς θα το αγαπήσετε, αφού συν τοις άλλοις θα βοηθήσει να κάνετε οικονομία.

Θα χρειαστείτε:

1 παλιό πουλόβερ με μακό ύφασμα

Ψαλίδι


Κλωστές

Οδηγίες:

Η εικόνα έτσι και αλλιώς είναι αρκετά κατατοπιστική από μόνη της, αλλά θα σας καθοδηγήσουμε και εμείς βήμα-βήμα.

Αν χρησιμοποιήσατε πουλόβερ με λαιμό ζιβάγκο (όπως κάναμε εμείς), κόψτε το με ένα ψαλίδι κατά μήκος. Διαφορετικά ξηλώστε το και απλώς ράψτε το τμήμα του λαιμού για να κλείσει.

Βάλτε μέσα στα μανίκια μια παλιά πετσέτα σώματος που δε χρησιμοποιείτε, φροντίζοντας να την τυλίξετε σε κύλινδρο και να την περάσετε από τη μία άκρη του μανικιού στην άλλη (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παλιά ρούχα ή υφάσματα για να γεμίσετε τα μανίκια).

Γεμίστε το εσωτερικό της μπλούζας με ένα απλό μαξιλαράκι και συμπληρώστε με παλιά υφάσματα και ρούχα.

Ράψτε το τελείωμα της μπλούζας και λυγίστε τα μανίκια περιμετρικά ώστε να τυλίγουν το κρεβατάκι του σκύλου ή της γάτας.

Ράψτε τα μανίκια ώστε να κλείσουν και να ενωθούν με το κεντρικό τμήμα του κρεβατιού.

Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε ένα πολύχρωμο υφασμάτινο φιόγκο για να μην είναι κενό στο τελείωμα του και θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δώστε στο κατοικίδιο σας το υπέροχο DIY κρεβάτι, αφήστε το να το συνηθίσει και να είστε σίγουροι ότι θα το απολαύσει.

Πως σας φάνηκε αυτό το υπέροχο δώρο για τα κατοικίδια σας;

Φτιάξτε το υπέροχο κρεβάτι για σκύλους και γάτες, είναι μια διασκεδαστική διαδικασία, αρκετά απλή και οικονομική. Περιμένουμε τις εντυπώσεις στα σχόλια και φυσικά αν έχετε να μας προτείνετε τη δική σας DIY κατασκευή, περιμένουμε να τη μοιραστείτε μαζί μας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ