2018-08-21 19:32:22
Φωτογραφία για Πρόεδρος Ένωσης Λέσβου: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων θίγουν τους συναδέλφους μας
Δημοσιεύουμε επιστολή διαμαρτυρίας του προέδρου τής Ένωσης Λέσβου: Τις τελευταίες ημέρες αναπαράγεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η είδηση για λεκτική και διαδικτυακή επίθεση

εναντίον γνωστού δημοσιογράφου της Μυτιλήνης. Αφορμή προκάλεσε ένα άρθρο του δημοσιογράφου που ανάρτησε την 14/08/2018 με τίτλο «Παναγία η πουτανιαρα».Μεταξύ των κατηγορούμενων βρίσκονται και τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι θεωρώντας ότι θίγονται τα θρησκευτικά τους πιστεύω ανάρτησαν αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο. Αν τα σχόλια τους έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του δημοσιογράφου και του προκάλεσαν φόβο για τη ζωή του, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη, καθώς ήδη κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον των αστυνομικών.

  Σαν πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου με θίγει το γεγονός ότι οι συνάδελφοί μου παρουσιάζονται(ή αφήνεται να εννοηθεί) από μερίδα του Τύπου ως Ακροδεξιά στοιχεία που ενδεχομένως να ανήκουν και σε τάγματα εφόδου, μόνο και μόνο για λόγους λαϊκής κατανάλωσης, αδιαφορώντας για την εικόνα τόσο των ιδίων όσο και της Υπηρεσίας. Η  Ένωσή μας θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσπάθησε εσκεμμένα να θίξει την τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων μας.


Με κάθε σεβασμό προς οποιαδήποτε  θρησκεία ή ιδεολογία, αναρωτιέμαι τι θα είχε συμβεί αν είχε δημοσιευθεί άρθρο με αντίστοιχο τίτλο για οποιοδήποτε πρόσωπο η θεότητα άλλης θρησκείας. Πόσοι «μηχανισμοί» θα είχαν κινηθεί αυτεπάγγελτα. Επίσης με λυπεί η απουσία της Εκκλησίας από τα παραπάνω τεκταινόμενα.

Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νόμου Λέσβου

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ