2018-08-24 16:40:00
Φωτογραφία για ΑΟ Χαλκίς: Αποχώρησε ποδοσφαιριστής πριν καν αγωνιστεί - «Να επιστρέψει το χρηματικό ποσό που πήρε», λέει η διοίκηση! (ΦΩΤΟ)
Κακά...σημάδια λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του ΑΟ Χαλκίς...

Ο αμυντικός Ιωσήφ Λαμπρόπουλος που αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο είναι πλέον παρελθόν για τον ΑΟ Χαλκίς.

Όπως ανέφερε η αθηναϊκή αθλητική ιστοσελίδα «mikriliga.com» ο ποδοσφαιριστής είναι δυσαρεστημένος με τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς καθώς δεν έχουν τηρηθεί οι όροι της συμφωνίας των δύο πλευρών, όπως ανέφερε το δημοσίευμα.

Ακολούθως εξέδωσε ανακοίνωση η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς η οποία τονίζει μεταξύ άλλων: «ο ποδοσφαιριστής πριν απευθυνθεί στους δημοσιογράφους θα πρέπει να επιστρέψει σε εμάς όλα όσα εισέπραξε για την συνεργασία που τελικώς από δική του και μόνο ευθύνη δεν πραγματοποιήθηκε. Εφόσον ο κος Λαμπρόπουλος έχει λόγο, να επιστρέψει το χρηματικό ποσό που πήρε από τη Διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και ως τεκμηρίωση του ανωτέρω υπάρχουν αποδείξεις αυτά που έχει υπογράψει ο ποδοσφαιριστής».


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η διοίκηση του Συλλόγου:

Προς μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την από 24-08-2018 ανάρτηση-δημοσίευμα στον ιστότοπο “mikriliga.com”,στον οποίο τα όσα αναφέρονται ως δήθεν “αποκλειστικές πληροφορίες” δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Θα περιμέναμε, όπως άλλωστε πράττουν όλοι οι ασκούντες έγκριτη και έγκυρη δημοσιογραφία, ο συντάξας το δημοσίευμα να επικοινωνήσει με την άλλη πλευρά προκειμένου να επιβεβαιωθεί ή όχι η αλήθεια των όσων αναφέρει στο δημοσίευμα του. Επειδή ουδέποτε συνέβησαν τα όσα δημοσιεύονται, προς αποκατάσταση της αλήθειας η Διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο ότι η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Λαμπρόπουλο δεν πρόλαβε καν να αρχίσει ουσιαστικά, καθώς για λόγους που αφορούν τον ίδιο προσωπικά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ο ποδοσφαιριστής πριν απευθυνθεί στους δημοσιογράφους θα πρέπει να επιστρέψει σε εμάς όλα όσα εισέπραξε για την συνεργασία που τελικώς από δική του και μόνο ευθύνη δεν πραγματοποιήθηκε.

Η σημερινή διοίκηση του Α.Ο.Χ σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου και κινούμενη με συνέπεια και αξιοπρέπεια επιδιώκει να συνεργαστεί με ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό και αναγνωρίζουν τις παροχές της ομάδας προς αυτούς.

Δυστυχώς ο κος Λαμπρόπουλος δεν στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών μας.

ΥΓ: Εφόσον ο κος Λαμπρόπουλος έχει λόγο, να επιστρέψει το χρηματικό ποσό που πήρε από τη Διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και ως τεκμηρίωση του ανωτέρω υπάρχουν αποδείξεις αυτά που έχει υπογράψει ο ποδοσφαιριστής».
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ