2018-08-28 09:04:33
Φωτογραφία για Τραγικό τέλος για ψαροντουφεκά στην Ικαρία
Τραγικό τέλος βρήκε ένας 61χρονος ψαροτουφεκάς στην Ικαρία. Συγκεκριμένα η Λιμενική Αρχή Αγίου Κηρύκου, ενημερώθηκε το μεσημέρι, για το θάνατο ενός 61χρονου υποβρύχιου αλιέα,

στη θαλάσσια περιοχή «Άγιος Γεώργιος» κοντά στον Φάρο Πάπα Καρκιναγρίου Ικαρίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο 61χρονος υποβρύχιος αλιέας, σύμφωνα με δήλωση δύο φίλων του με τους οποίους είχε μεταβεί νωρίτερα στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή με το σκάφος «Νέλμη», ενώ είχε καταδυθεί, μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκε καταδυόμενος, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τους φίλους του στο βυθό της θάλασσας, ακίνητος, σε βάθος περίπου τριών μέτρων.

Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής ιδιωτικά σκάφη με επιβαίνοντες στελέχη του Λιμενικού και εκπαιδευτή αυτοδύτη, με τη συνδρομή των οποίων περισυνελέγη ο 61χρονος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ αφού μεταφέρθηκε στο λιμένα Καρκιναγρίου, αγροτικός ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίου Κηρύκου, ενώ η σορός του 61χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

πηγή: ant1news.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ