2018-08-31 19:40:28
Φωτογραφία για Η καμπάνια του ΑΝΤ1 δείχνει έναν καινούργιο δρόμο...
Χθες αργά το απόγευμα έδωσε στον αέρα ο ΑΝΤ1 το τρέιλερ της νέας του καμπάνιας, με το φετινό σλόγκαν του να είναι Είμαστε ένα ΑΝΤ1 ,θέλοντας ευθέως να δείξει πως το κανάλι εδώ και χρόνια έχει μια οικεία σχέση με τον τηλεθεατή. Και το πέτυχε.

Πράγματι, η καινούργια αυτή καμπάνια ,και κυρίως το νέο σύνθημα του ΑΝΤ1, δείχνουν αυτό ακριβώς ,τον οικογενειακό και οικείο χαρακτήρα του σταθμού. Βλέποντάς το ,πέραν του ότι είναι άρτια σκηνοθετημένο, καταλαβαίνεις πως τον στόχο του το κανάλι τον πέτυχε,άσχετα αν εμένα προσωπικά το τρέιλερ δεν με...εξιτάρει!

Ωστόσο, εν προκειμένω θα εστιάσουμε σε δυο συγκεκριμένα σημεία της νέας καμπάνιας ,που όχι μόνο δείχνουν κάτι καινοτόμο και σίγουρα ρηξικέλευθο, αλλά δείχνουν κάτι που ούτε έχει ξαναγίνει  σε τηλεοπτικό σποτ ούτε και είναι μικρής σημασίας.

Για όσους δεν το παρατήρησαν ( με την πρώτη...) ,ο σταθμός με την καμπάνια αυτή κάνει ένα μεγάλο βήμα για τα δεδομένα τα τηλεοπτικά, και συγχρόνως ξεδιπλώνει ένα ανθρώπινο πρόσωπο. Στο τρέιλερ ο τηλεθεατής παρακολουθεί τις ανθρώπινες σχέσεις και στιγμές. Όμως, σε δυο συγκεκριμένα στιγμιότυπα, το κοινό βλέπει δυο άντρες να αγκαλιάζονται και να κρατιούνται χέρι χέρι, καθώς και δυο άντρες μαζί με ένα παιδάκι.


Με αυτό τον τρόπο, με αυτή την ιδέα θα πω καλύτερα, το κανάλι εκφράζει ξεκάθαρα κάτι που, ενώ θα έπρεπε να είναι δεδομένο, σίγουρα δεν είναι -ακόμα τουλάχιστον. Στην ουσία κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα αγκαλιάζοντας και συμπεριλαμβάνοντας στην καμπάνια του-και άρα στο κοινό του-την ομοφυλοφιλική κοινότητα, δίνοντάς της χώρο μέσα από το ολοκαίνουργιο τρέιλερ.

Έτσι,  με αυτή τη ρηξικεύλευθη κίνηση , πρώτον κατορθώνει να μπει στα σπίτια των ομοφυλοφίλων ,και δεύτερον να δείξει με μεγάλη μαεστρία πως δεν διαχωρίζει ούτε ξεχωρίζει τις ανθρώπινες σχέσεις. Τονίζει, εν ολίγοις, την οικογενειακή και οικεία σχέση που ,όπως σημείωσα,  ο ΑΝΤ1 έχει με τους τηλεθεατές του, και που με το νέο του τρέιλερ επιζητεί.

Μεγάλο το βήμα .Όμως, το κυριότερο είναι πως ένα τέτοιο τρέιλερ δείχνει έναν καινούργιο (τηλεοπτικό) δρόμο http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ