2018-09-01 10:02:35
Φωτογραφία για ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, πανέτοιμος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

          Την πόλη των Ιωαννίνων επέλεξε για την προετοιμασία της η Αγωνιστική ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, βάζοντας τον πήχη ψηλά για την καινούργια σεζόν, προσφέροντας στους Αθλητές του καινούργιες γνώσεις και προκλήσεις ώστε να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο επίπεδο του πρωταθλητισμού......         Η αποστολή παρέμεινε για 5 ημέρες στα Ιωάννινα, όπου μαζί με φιλικούς συλλόγους έκαναν την προετοιμασία ενόψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου προκειμένου να είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ήταν μια επίπονη και απαιτητική προετοιμασία, η οποία περιλάμβανε καθημερινά φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση στο βουνό το πρωί, και προπόνηση και αγώνες σε κλειστό στάδιο το απόγευμα. Το πρόγραμμα είχε σχεδιαστεί από κοινού με τον καλύτερο τρόπο από τους επικεφαλής Δασκάλους των συλλόγων και εφαρμόστηκε με απόλυτη επιτυχία.


          Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ανοίγει τις πόρτες του την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του, αλλά και για να υποδεχτεί όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά την τέχνη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και του KICK BOXING, να διδαχθούν τις αρχές τους, την Αυτοάμυνα, τον Αθλητισμό, τον Πρωταθλητισμό, και να γίνουν μέλος της μεγάλης Αθλητικής οικογένειας της πόλης μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στα τηλ. 6972-268784 και 6951-648726

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ