2012-06-06 11:15:16
Φωτογραφία για ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΣΛΟΥΚΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Το κλίμα για την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα, είναι πολύ καλό, αφού και ξεκάθαρη προτεραιότητα του παίκτη είναι να μείνει στον Ολυμπιακό, παρόλο που έχει και προτάσεις από την Ευρώπη.

Όπως αναλύει σε δημοσίευμά του το "RedPlanet.gr":

Ο Κώστας Σλούκας ήρθε στον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2008 από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, υπογράφοντας με τους ερυθρόλευκους τετραετές συμβόλαιο, το οποίο και ολοκληρώνεται φέτος. Η διοίκηση επιθυμεί, φυσικά, να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Θεσσαλονικιό γκαρντ, ενώ ξεκάθαρη προτεραιότητα του 22χρονου (15/1/1990) αριστερόχειρα σουτέρ είναι το να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης για τα επόμενα χρόνια.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο ραντεβού ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, με τον εκπρόσωπο του Κώστα Σλούκα, Παναγιώτη Καπάζογλου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν να πραγματοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα (4/6), αλλά λόγω ότι ήταν του Αγίου Πνεύματα αναβλήθηκε για άλλη ημερομηνία.


Οι δύο πλευρές, βέβαια, είχαν κάνει μία πρώτη διερευνητική κουβέντα στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης, εκφράζοντας την κοινή τους επιθυμία, δηλαδή το να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Το κλίμα είναι πολύ καλό όσον αφορά το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση, αρκεί να υπάρξει καλή διάθεση στις λεπτομέρειες, τόσο απ' τον παίκτη, όσο και απ' την διοίκηση.

Είναι δεδομένο πως ο Κώστας Σλούκας θα ζητήσει αύξηση στις ετήσιες οικονομικές του αποδοχές, με το κασέ του την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε να φτάνει τις 220.000 ευρώ. Βέβαια να τονίσουμε πως ο Έλληνας διεθνής έχει απόλυτη κατανόηση στα νέα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην πειραϊκή ΚΑΕ και αντιλαμβάνεται τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και δεν πρόκειται να ζητήσει υπερβολικά χρήματα τύπου... να διπλασιαστεί η τιμή του.

Επιθυμεί, απλά, να του γίνει μία σχετική -λογική- αύξηση στο ετήσιο κασέ του, υπογράφοντας με τους Πειραιώτες ένα νέο συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια, καθώς σκοπός του είναι να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Στο μυαλό του Κώστα Σλούκα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και κανένας άλλος σύλλογος, με την πλευρά του παίκτη να δηλώνει πως "είναι ξεκάθαρη προτεραιότητα του αλλά και επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Αυτό θέλει".

Το γεγονός, βέβαια, πως μένει ελεύθερο το καλοκαίρι ένα μέλος απ' την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Ολυμπιακού, έχει κάνει ορισμένες ομάδες απ' την γηραιά ήπειρο να παρακολουθούν την περίπτωση του 22χρονου γκαρντ. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται αυτή την στιγμή στο μεταγραφικό στόχαστρο δύο ομάδων απ' την Ευρώπη, οι οποίες και έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Όσον αφορά την φημολογία περί "σφήνας" του Παναθηναϊκού στην υπόθεση, ο εκπρόσωπος του παίκτη επισημαίνει και ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε οι πράσινοι, είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα, έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του πελάτη του (τουλάχιστον μέχρι στιγμής), ο οποίος αυτή την στιγμή έχει στο μυαλό του ως μόνη επιθυμία το να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Και στην πειραϊκή ΚΑΕ, βέβαια, δεν θέλουν να χάσουν απ' το ρόστερ τους έναν απ' τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες της νέας γενιάς, ο οποίος έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ