2012-06-06 11:16:35
Φωτογραφία για Καρατζαφέρης:  Αλλά προτιμώ να περάσω τη δοκιμασία του «Τσιπρισμού» για τρεις μήνες, παρά για δύο τετραετίες
Παραθέτω ένα απόσπασμα από χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη:

Με τα διχαστικά και πολωτικά διλήμματα, ξεχάστηκε εντελώς το Μνημόνιο καθώς και όλα τα δεινά που κουβαλά. Αυτή τη στιγμή, ο Τσίπρας είναι η εναλλακτική λύση των Αμερικάνων, όπως ήταν ο Παπανδρέου το 1981.

,

Είμαι σίγουρος 100%, ότι δεν θα κάνει τίποτα από όλα αυτά που λέει σήμερα. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα, έχει εισχωρήσει το παλιό ΠΑΣΟΚ του Τσοχατζόπουλου. Βγάζουν ως «μπαμπούλα» τον Τσίπρα  ...γιατί δεν έχουν επιχειρήματα ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, για όλα αυτά τα οποία έχουν υπογράψει και δεσμευτεί. Περί αυτού πρόκειται. Δεν έχω ούτε φόβο, ούτε πανικό. Πιστεύω στη επόμενη ημέρα. Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας, δεν θα μπορέσει να φέρει τα πράγματα εις πέρας. Πέρα από τα οικονομικά θέματα, είναι και τα Εθνικά θέματα, στα οποία θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα.


Το όνομα της Μακεδονίας, τους Τούρκους στο Αιγαίο. Από την άλλη μεριά, θέλει τον αφοπλισμό των αστυνομικών. Η δική μου θέση είναι ακριβώς αντίθετη στο θέμα αυτό. Η εγκληματικότητα θα φτάσει στο ζενίθ επί Τσίπρα.

Αλλά προτιμώ να περάσω τη δοκιμασία του «Τσιπρισμού» για τρεις μήνες, παρά για δύο τετραετίες!

Γιατί αν έλθει τώρα, θα πέσει αμέσως. Έτσι θα έλθει αυτό το καινούργιο που μπορεί να γεννηθεί. Εάν έλθει η ΝΔ, ο κ. Τσίπρας θα βγει τα Χριστούγεννα με ποσοστό 50%. Με φοβίζει το ενδεχόμενο της μακροχρόνιας παραμονής του κ. Τσίπρα στην εξουσία. Περί αυτού πρόκειται.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ