2018-09-02 16:51:20
Φωτογραφία για Η Meghan Markle αποκάλυψε κατά λάθος το παρατσούκλι του Harry, και η αντίδραση της ήταν ανεκτίμητη
Μία από τις πιο εκθαμβωτικές και sexy εμφανίσεις της ever έκανε προχθές η Meghan Markle, όταν συνόδεψε τον πρίγκιπα Harry και σύζυγό της, στην φιλανθρωπική παράσταση του Hamilton. Κι ενώ το θέμα συζήτησης που προέκυψε από αυτήν της την εμφάνιση, ήταν το υπέροχο μίνι φόρεμα της, αλλά κι ένας μικρός πρώτος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, τώρα όλοι ασχολούνται με κάτι άλλο.

Με κάτι που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο. Η Meghan Markle αποκάλυψε κατά λάθος το παρατσούκλι της για τον πρίγκιπα Harry και μας χάρισε παράλληλα ένα από τα πιο τρυφερά και χαριτωμένα βίντεο της χρονιάς που διανύουμε.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ήταν στην σκηνή παρέα με τους ηθοποιούς της παράστασης, έτοιμοι να τραγουδήσουν και τότε η Meghan επειδή στεκόταν μπροστά του γύρισε να τον ρωτήσει αν βλέπει. Όμως αυτή η ερώτηση έκρυβε και το παρατσούκλι με το οποίο τον προσφωνεί. «Can you see my love» (aka Αγάπη μου μπορείς να δεις), ρώτησε η πρώην ηθοποιός και αμέσως όσοι ήταν μαζί τους και το άκουσαν ξέσπασαν σε επιφωνήματα θαυμασμού, κάνοντας την Meghan να κοκκινίζει.

Η Δούκισσα του Sussex είχε την πιο γλυκιά αντίδραση σε αυτό και ευτυχώς υπάρχει και βίντεο που μπορείς να το δεις. Δεν καταφέραμε να δούμε εάν η Meghan κοκκίνισε, όμως αυτή ήταν η πιο τρυφερή στιγμή ever μετά τον γάμο τους.

”Can you see my love?“ Ups, Meghan looked genuinely embarrassed after revealing us how she secretly calls her Husband! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ