2018-09-03 16:12:26
Φωτογραφία για Για πρώτη φορά! Ο Χρήστος Δάντης ποζάρει με τον 18χρονο κούκλο γιο του από τον γάμο του με την Τοπάζη [photo]
Ο Χρήστος Δάντης έχει αποκτήσει τρία παιδιά Τον Χριστόφορο τον μεγάλο του γιο από τον γάμο του με την Κατερίνα Τοπάζη και δύο μικρότερα από τον γάμο του με την Τζένη Βουτσινού, τη Μαριζέτα και τον Σήφη. Ο τραγουδιστής είναι πολύ «τρυφερός» πατέρας και περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τα παιδιά του. Ο18χρονος Χριστόφορος έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και παίζει κιθάρα. Είναι πολύ όμορφος νεαρός και όπως φαίνεται θα ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του. Μάλιστα πατέρας και γιος είχαν παίξει μαζί σε βιντεοκλίπ του τραγουδιστή με τον περήφανο μπαμπά να είχε γράψει στο instagram: «Τα “proud father” κλπ για σήμερα θα τ’ αφήσω κατά μέρος γιατί καθένας θ’ αρχίσει το μακρύ του και το κοντό του.

Ήρθε η ώρα όμως όπως ο γιος κάποτε έδειχνε τα τραγούδια και τα βίντεο του μπαμπά στους φίλους του, να μοιραστεί ο πατέρας το κατόρθωμα του γιου στους δικούς του. Αυτός είναι ο Christopher Vlachakis ή αλλιώς Christopher Vee και ημόνη σχέση χει με τον μπαμπά του, είναι ότι ο δεύτερος του έπαιζε κάποια τραγούδια αντί για νανουρίσματα που όπως φαίνεται έπαιξαν κάποιο ρόλο. Το μόνο που θα πω, είναι ότι ο father απλά αισθάνεται πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Σε σκηνοθεσία Chris Tsoukalas, ένα cover του Ed Sheeran στο Shape of You. Συγχαρητήρια και στους δύο, Christopher έχουμε δρόμο ακόμα αλλά είμαστε στη σωστή οδό».

Δείτε φωτογραφία που πόσταρε σήμερα ο τραγουδιστής να ποζάρει με τον γιο του!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ