2018-09-03 17:31:19
Φωτογραφία για Στυλίδα: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 25χρονο Δημήτρη
Θρήνος για ένα από τα καλύτερα παιδιά της ανατολικής Φθιώτιδας, που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο ξαφνικά και άδικα, το πρωί της Κυριακής Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Στυλίδα και την ευρύτερη περιοχή από τον αδόκητο χαμό του 25χρονου, που έχασε τη ζωή του στο φοβερό τροχαίο έξω από τη Στυλίδα, νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στις 5:00' το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Στυλίδα.

Το καλύτερο παιδί

Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για τον 25χρονο Δημήτρη. Πολύ εργατικός, ευγενικός, έτοιμος να γίνει θυσία για τους φίλους του, αλλά και για κόσμο που δεν γνώριζε. Στις Ράχες όπου εργαζόταν τα δυο τελευταια χρόνια σε πρατήριο. όλοι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν να πουν τα καλύτερα για την ευγένειά του, την εξυπηρέτηση και το χαμόγελό του. «Ήταν η ψυχή της παρέας. Τα έδινε όλα για τους φίλους του, χωρίς να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα. Ήταν πραγματικά παιδί μάλαμα. Και δεν είναι σχήμα λόγου αυτό επειδή "έφυγε". Ήταν πραγματικά έτσι....», μας είπε ένας από τους φίλους του.


Θανατηφόρα μετωπική

Το φοβερό τροχαίο έγινε στις 7:05' το πρωί όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα μηχανάκι, που οδηγούσε 25χρονος από τη Στυλίδα, με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος Λαμιώτης, που είναι εκπαιδευτικός και ιεροψάλτης, ο οποίος πήγαινε στην εκκλησία στις Ράχες για τη λειτουργία της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 64χρονος με το BMW κινούταν από Λαμία προς Ράχες, ενώ ο νεαρός με το μηχανάκι επέστρεφε από τις Ράχες στη Στυλίδα.

Κάτω από συνθήκες που ερευν'α το Α.Τ. Στυλίδας, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ