2018-09-03 19:17:28
Φωτογραφία για Κρήτη - Απίστευτο: Γιατρός αρνήθηκε να δει ασθενή επειδή δεν τον εγχείρησε εκείνος
Την απίστευτη αντιμετώπιση που έζησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου από γιατρό, περιέγραψε στο cretapost ένας πολίτης-ασθενής.

Διένυσε, όπως καταγγέλλει, μία απόσταση 80 χιλιομέτρων για να τον δει αλλά εκείνος αρνήθηκε να του προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες επειδή… είχε κάνει την επέμβαση σε άλλον γιατρό.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό καταγγέλθηκε μάλιστα και στο γραφείο του Πολίτη στο ΠαΓΝΗ από τον ασθενή που ήρθε από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο για να εξεταστεί και αντιμετωπίστηκε σαν «σκουπίδι».

Συγκεκριμένα ο Γ.Σ. το πρωί της Δευτέρας είχε προγραμματισμένο ραντεβού με γνωστό γιατρό προκειμένου να δει τις εξετάσεις του μετά από επέμβαση που είχε κάνει το 2015 σε ιδιώτη γιατρό του Ρεθύμνου.

Ο γιατρός όπως ισχυρίζεται ο ασθενής, όχι μόνο δεν τις είδε αλλά… τις πέταξε.

Όπως καταγγέλλει στο cretapost το καθορισμένο ραντεβού που είχε κλείσει πριν από 25 ημέρες ήταν για το πρωί της Δευτέρας στις 7:30. Λίγο μετά τις 9 μπήκε στο γραφείο του εν λόγω γιατρού και ξεκίνησε να του μιλάει για το ιατρικό ιστορικό του και την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει, δίνοντας του μάλιστα και τις μαγνητικές τομογραφίες.


«Ο κύριος …. αρνήθηκε να δει τις μαγνητικές τομογραφίες που κρατούσα μαζί μου λέγοντας μου επί λέξη ” Να πας να τις δει ο ιατρός που εμπιστεύθηκες και σε χειρούργησε!” Έχοντας μείνει άναυδος από αυτό που μόλις άκουσα συνέχισα λέγοντας του ότι ο συγκεκριμένος ιατρός τις είδε και απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη και ταυτόχρονα έβγαλα τις μαγνητικές και τις άφησα πάνω στο γραφείο του. Τότε με απαξιωτικό τρόπο μου τις έσπρωξε προς το μέρος μου και υψώνοντας τον τόνο της φωνής του μου είπε ότι δεν τις βλέπει και να πάω στον ιατρό που με χειρούργησε! Και κοροϊδευτικά γύρισε στους 2 βοηθούς του μια κοπέλα και έναν κύριο και είπε ” Βλέπετε τι γίνεται;” και χαμογέλασαν και οι τρεις. Εγώ τότε άνοιξα την πόρτα και έφυγα από εκεί χωρίς να πω κάτι άλλο!»

Για την απαράδεχτη αυτή συμπεριφορά ο ασθενής  μετέβη αμέσως στο γραφείο του διοικητή του ΠαΓΝΗ όπου τον ενημέρωσαν ότι μπορούσε να απευθυνθεί στο γραφείο του πολίτη και να καταγγείλει το περιστατικό, όπως και έπραξε.

«Αν πήγαινα στο απογευματινό του ιατρείο και να εισπράξει το 50 ευρώ του θα μου έλεγε και ευχαριστώ καθώς θα έφευγα!» λέει απογοητευμένος ο κ.Γιάννης και συνεχίζει

«Ελλάς το μεγαλείο σου. Με τους γιατρούς που δεν ξέρουν την λέξη ανθρωπιά. Γιατροί κρατικών νοσοκομείων που τα θεωρούν τσιφλίκια τους και πετάνε έξω ανθρώπους που έχουν ανάγκη επειδή έκαναν το “έγκλημα” να χειρουργηθούν από κάποιο άλλο γιατρό κάποτε. Συγχαρητήρια κύριε …  που με πέταξες έξω και αρνήθηκες να με εξετάσεις επειδή δεν με χειρούργησες εσύ.»

Η καταγγελία θα εξεταστεί από την διοίκηση του ΠαΓΝΗ και αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του γιατρού.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ