2018-09-03 21:05:40
Φωτογραφία για Οι ειδήσεις του Epsilon θα θυμίζουν ειδήσεις MEGA ή όχι τελικά;
Σε σαφάρι δημοσιογράφων έχουν επιδοθεί τα στελέχη του Epsilon τις τελευταίες εβδομάδες. Στόχος είναι να αναδιαρθρωθεί επιτέλους ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού εν όψει και της αναμενόμενης νέας ταυτότητας και οργάνωσης (βλ, μετακόμιση στην Παιανία, κεντρικό δελτίο, δομή ενημερωτικού προγράμματος, κλπ).

Τόσο ο Δημήτρης Μιχαλέλης όσο και ο Στράτος Μπαλής τηλεφωνούν σε δημοσιογράφους και ανιχνεύουν το ενδιαφέρον τους για ένταξη στο νέο κανάλι. Κι εδώ αρχίζουν τα παράδοξα.

Όπως είναι γνωστό η δηλωμένη στρατηγική του Epsilon είναι να γίνει το νέο MEGA. Κι ενώ θα περίμενε κανείς οι κρούσεις και τα τηλεφωνήματα να γίνονται κυρίως σε δημοσιογράφους, αρχισυντάκτες, ρεπόρτερ, κλπ που ανήκαν στο ενημερωτικό δυναμικό του MEGA, μαθαίνουμε ότι το…σαφάρι απλώνεται και προς το Φάληρο. Τηλεφωνήματα γίνονται και σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ. Υπάρχει μάλιστα η άποψη που λέει ότι εκτός από το να δημιουργήσουμε το νέο MEGA, να καταφέρουμε κι ένα χτύπημα στον ανταγωνισμό, θεωρώντας ότι έτσι θα αποδυναμωθεί η ενημερωτική υπεροχή του ΣΚΑΙ και δεν θα προχωρήσει με την ίδια φόρα τη νέα σεζόν
. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν αναζητούν δημοσιογράφους από τον ANT1 ή το STAR. Αδιευκρίνιστο λοιπόν αν τελικά τα στελέχη του Epsilon θέλουν να γίνουν το νέο MEGA ή θέλουν να γίνουν και λίγο από ΣΚΑΙ.

Οι απαντήσεις που παίρνουν από ραντεβού που κάνουν με δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ δεν είναι θετικές κι αυτό γιατί κάποιους από το Φάληρο τους προβληματίζει το νέο εγχείρημα και δεν ρισκάρουν παραίτηση για να πάνε στο Epsilon. Την ίδια στιγμή, τον ίδιο προβληματισμό έχουν και δημοσιογράφοι που εργάζονταν στο MEGA αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι τελευταίοι κουβαλάνε και την κακή εμπειρία από το MEGA, τις κινήσεις των μετόχων και έναν φόβο μήπως ζήσουν πάλι τα ίδια. Όσοι, βέβαια, είναι άνεργοι δεν έχουν πολλές επιλογές. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί τα στελέχη του Epsilon (και βάσει στρατηγικής για αναγέννηση MEGA) δεν επιλέγουν να δεσμεύσουν όλο το μηχανισμό του πρώην μεγάλου καναλιού βάζοντας τέλος στην ανεργία κάποιων ανθρώπων που ταλαιπωρήθηκαν πολλούς μήνες. Και πώς γίνεται η επιλογή για όσους τελικά θα πάνε ή πήγαν;

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέστο βασιλικού
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέστο βασιλικού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ