2018-09-03 22:21:25
Φωτογραφία για Τα μυστικά για να δείχνεις περισσότερο γοητευτικός όσο μεγαλώνεις
Καλώς ο Jon Snow, δεν λέμε και μαζί του είμαστε... -all the way- στο Game of Thrones, ωστόσο άλλος είναι ο ήρωας, που μας έκανε να σηκωθούμε όρθιοι να τον χειροκροτήσουμε και να τον δούμε με άλλο μάτι.

Ο λόγος για τον Jaime Lannister aka Nikolaj Coster – Waldau, που ανέβηκε στην εκτίμησή μας και απανταχού των fans του GOT με την κίνησή του να παρατήσει σύξυλη την αδελφή και ερωμένη του, Cersei και να ταχθεί στο πλευρό του Snow και της Daenerys στο φινάλε της 7ης σεζόν.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο ήρωας που απέσπασε το χειροκρότημά μας, αλλά και ο ίδιος ο ηθοποιός, καθώς μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες του τότε και τώρα αποδεικνύουν ότι ξέρει πολύ καλά πώς να ωριμάζει σαν το παλιό, καλό κρασί.

Το 2011, λοιπόν, ο Δανός σταρ του Game of Thrones ήταν 41 ετών και έμοιαζε με αμούστακο έφηβο. Να, κάπως έτσι.

Σήμερα, επτά χρόνια μετά, έχοντας πατήσει αισίως τα 48, πιο ώριμος και γοητευτικός από ποτέ, θυμίζει κάτι από την αρρενωπότητα του «γκρίζου λύκου» George Clooney.


Με αφορμή την εμφανή αλλαγή στην εικόνα του Coster – Waldau, με τον ίδιο να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όσους έχουν ή ετοιμάζονται να πατήσουν τα δεύτερα -άντα, πάμε να αποκωδικοποιήσουμε τους πέντε κανόνες περιποίησης προσώπου και μαλλιών για να κάνεις τον χρόνο σύμμαχό σου.

Αγάπησε τις γκρίζες / λευκές τρίχες σου

Οι γυναίκες τις λατρεύουν, είτε τις βλέπουν στο κεφάλι και στο πρόσωπο του χολιγουντιανού Clooney, είτε στου Γιάννη από τα Κάτω Πετράλωνα. Γιατί λοιπόν εσύ θέλεις να τις ξεφορτωθείς; Άσε τους άλλους να βάφουν τα μαλλιά τους κομοδινί. Εσύ ξέρεις καλύτερα ότι οι γκρίζοι κρόταφοί σου είναι η μισή σου γοητεία.

Διατήρησε τα μαλλιά σου κοντοκουρεμένα

Ο έξυπνος τρόπος για να αναδείξεις τα γκριζαρισμένα σου μαλλιά είναι επιλέγοντας ένα κοντό haircut, όπως για παράδειγμα είναι το κλασικό slick back με τη χωρίστρα στο πλάι και το μοντέρνο fade, που δίνει έμφαση στην πυκνότητα της τρίχας στην κορυφή του κεφαλιού, ενώ «σβήνει» έντονα στα πλάγια, διατηρώντας παράλληλα περισσότερο μαλλί στο σημείο του σβέρκου.

Απέκτησε καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Όπως θα διαπίστωσες από τις παραπάνω εικόνες, παρά το γεγονός ότι ο Nikolaj Coster – Waldau οσονούπω 50αρίζει, οι ρυτίδες στο πρόσωπό του είναι αρκετά αχνές. Και για να σε προλάβουμε, φυσικά κι αυτό οφείλεται στα καλά γονίδιά του, αλλά όχι μόνο σ΄ αυτά. Πολύ σημαντική στον πόλεμο κατά της γήρανσης είναι επίσης η καθημερινή περιποίηση του προσώπου: ο σωστός καθαρισμός του με ένα ήπιο σαπούνι, η απολέπιση με ένα ειδικό scrub -ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα- και η απαραίτητη ενυδάτωση με μια κρέμα για τις ανάγκες του ώριμου, αντρικού δέρματος.

Έχε το νου σου στα μάτια σου

Επειδή το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι αρκετά λεπτό και ευαίσθητο, είναι το πρώτο σημείο στο οποίο εμφανίζονται ρυτίδες, γνωστές και ως γραμμές έκφρασης. Για να επιβραδύνεις την εμφάνισή τους ή για να τις απαλύνεις και να μειώσεις την επέκτασή τους, φρόντισε να απλώνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς μια αντιγηραντική κρέμα ματιών.

Μην αμελείς το grooming του σώματός σου

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνουν μαζί σου και οι τρίχες του σώματός σου, μακραίνουν και πολλαπλασιάζονται. Περιποιήσου με επιμέλεια και λογική τις τρίχες του σώματός σου, ξεκινώντας από τα βασικά αν είσαι βέβαια υπερβολικά τριχωτός. Διαφορετικά δεν πειράζεις τίποτα. Αφήνεις τις τρίχες σου στην ησυχία τους.

Ψαλίδισε τις τρίχες του στήθους μέχρι ένα εκατοστό. Δεν αποτριχώνεις και δεν ξυρίζεις.

Κούρεψε λίγο τις πολλές τρίχες στην κοιλιά. Αλλά μέχρι εκεί. Και πάλι δεν αποτριχώνεις και δεν ξυρίζεις.

Καθάρισε εντελώς την πλάτη, τον αυχένα και τους ώμους, είτε με χαλάουα, είτε με λέιζερ (ξυράφι ποτέ). Το δεύτερο αποτελεί και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο αποτρίχωσης
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ