2012-06-06 12:26:16
Φωτογραφία για Απατεώνες πωλούσαν κλεμμένα φορτηγά!
Αναζητούσαν αγοραστές για να τους πουλήσουν βαρέα οχήματα που ανήκουν σε άλλους, δυο απατεώνες που χρησιμοποιούσαν πλαστές άδειες κυκλοφορίας και ταυτότητες με ψεύτικα ονόματα! Όμως, η 36χρονη γυναίκα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν, αποδείχθηκε πιο έξυπνη.

Το παρ’ ολίγον θύμα κατάλαβε ότι κάτι κρυβόταν πίσω από την επιμονή των δυο δραστών ηλικίας 44 και 35 χρόνων, που προσπαθούσαν νε την πείσουν να αγοράσει δύο μπετονιέρες και έναν ανατρεπόμενο φορτηγό. Έτσι, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της Περιφέρειας Ιωαννίνων και οι άνδρες της Ασφάλειας ανέλαβαν να βρουν τι είχε συμβεί. Όταν η 36χρονη συμφώνησε να συναντηθεί με τους «πωλητές», στο ραντεβού πήγαν οι αστυνομικοί.

Τα τρία οχήματα αποδείχθηκε πως δεν τους ανήκαν κι έτσι συνελήφθησαν, αλλά η υπόθεση δεν τελείωσε εκεί. Ο 44χρονος δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, αλλά από τα αποτυπώματά του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του πέντε καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες με ποινή φυλάκισης πέντε ετών και οκτώ μηνών! Έτσι, θα οδηγηθεί μαζί με τον συνεργό του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ