2018-09-04 22:22:04
Φωτογραφία για Ενωτικό κάλεσμα για το Σάββατο στις 19:00 στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την Μακεδονία
Ενωτικό κάλεσμα για το Σάββατο στις 19:00 στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την Μακεδονία – Μεταφέρονται η διαμαρτυρία της Κυριακής και η συγκέντρωση του Βελλιδείου

Ένα και μεγάλο συλλαλητήριο τελικά θα πραγματοποιηθεί για την Μακεδονία το Σάββατο το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μετά την ακύρωση της συναυλίας με την λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τον φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και την συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου και η Βεργίνα Τηλεόραση και η Επιτροπή για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μεταφέρουν την διαμαρτυρία της Κυριακής, το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι η Βεργίνα Τηλεόραση είχε κάνει κάλεσμα για την Κυριακή το μεσημέρι στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την ώρα που ο Πρωθυπουργός θα παραχωρούσε την συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.


Πληροφορίες της ThessNews αναφέρουν ότι στις επόμενες ώρες και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις θα μεταφέρουν την συγκέντρωση του Σαββάτου από το Βελλίδειο στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ώστε τελικά να γίνει ένα παλλαϊκό και ενωτικό συλλαλητήριο θέλοντας να διαχωρίσουν προφανώς την θέση τους από όσους είχαν στο μυαλό τους τυχόν έκτροπα και επεισόδια.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο Αγ. Μεγάλου Αλεξάνδρου και θα ακολουθήσει πορεία που θα περάσει μπροστά από το Βελλίδειο όπως συμβαίνει κάθε χρόνο και με τις υπόλοιπες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. 

Ήδη με ανάρτησή της η Νίνα Γκατζούλη ενημερώνει για την αλλαγή στο μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου.
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ναυμαχία του Ακτίου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ναυμαχία του Ακτίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ