2012-06-06 12:34:08
Φωτογραφία για Δεύτερο τούρκικο σήριαλ κάνει πρεμιέρα σήμερα στον ΑΝΤ1!
Το “ASI”,

η πετυχημένη σειρά τούρκικης παραγωγής κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, μια όμορφη αγρότισσα κι ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία που ξεκινάει από το παρελθόν για να «στοιχειώσει» το μέλλον! Αγάπη και περηφάνια. Η σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο συναισθήματα θα είναι αναπόφευκτη.

Κανένας δεν γνωρίζει ποιον και πότε θα ερωτευτεί, όπως δεν μπορεί να επιλέξει και σε ποιο «κομμάτι» της γης θα γεννηθεί. Ο Ντεμίρ αφήνει τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη και γυρίζει στην πόλη που γεννήθηκε. Σκοπός της επιστροφής του είναι η εκδίκηση. Τη μέρα που φτάνει στη γενέτειρά του, συναντά την Asi, τη γυναίκα που θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Ντεμίρ αναστατώνεται από την ομορφιά της και εκείνη τον ερωτεύεται με πάθος.

Τι θα συμβεί όμως όταν ανακαλύψει αυτό που απεγνωσμένα αναζητούσε; Η κοπέλα που του «έκλεψε» την καρδιά και η οικογένεια που έψαχνε, συνδέονται μ’ έναν απροσδόκητο τρόπο. Το μυστικό που θ’ αποκαλυφθεί θα κλονίσει τα αισθήματα και των δύο, αφού τώρα πια θα πρέπει να πολεμήσουν την αγάπη τους και ν’ αντισταθούν με οποιαδήποτε τίμημα… πριν να είναι πολύ αργά!

Δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής 2007

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζεβνέτ  Μερτζάν

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τουμπά Μπουγιουκουστούν, Μουράτ Γιλντριρίμ, Τσετίν Τεκιντόρ, Νούρ Σουρέρ κ.ά.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ