2018-09-06 17:44:22
Φωτογραφία για Σάλος στην Ίμπιζα: 59χρονη βίασε τον 14χρονο γιο της φίλης της!
Η 59χρονη Γκέιλ Ντίνκινσον κατηγορείται ότι βίασε τον 14χρονο γιο της φίλης της, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ίμπιζα...

Ένα βράδυ είχαν βγει για να διασκεδάσουν ο 14χρονος με τηn μητέρα του και την 59χονη, αφήνοντας στο ξενοδοχείο την γιαγιά του έφηβου αγοριού.

Εκείνο το βράδυ, η μητέρα του νεαρού τον άφησε να πιει δύο μπύρες, όμως δεν πήρε είδηση ότι η 59χρονη, σε κάθε ευκαιρία, του έδινε να πίνει από το ποτό της, προκειμένου να τον μεθύσει.

Έτσι, όταν επέστρεψαν πίσω ο μικρός ήταν ήδη ζαλισμένος.

Η γιαγιά, που ήταν από νωρίς στο σπίτι, τους έπιασε στα πράσα, ακούγοντας την Γκέιλ να λέει στον 14χρονο: «Έχεις ωραίο... πακέτο εκεί κάτω!».

Αφού κατάλαβε τι συνέβη μεταξύ του εγγονιού της και της 59χρονης, η γιαγιά τους ζήτησε να πάνε στα δωμάτιά τους, αλλά από την ένταση δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Λίγο αργότερα, άκουσε πάλι ψιθύρους, αυτήν την φορά από το μπαλκόνι. Τραβώντας τις κουρτίνες είδε τον εγγονό της να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με την 59χρονη, η οποία του έλεγε «η μητέρα σου νομίζει ότι είσαι παιδί, αλλά εγώ βλέπω ότι είσαι αγόρι».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν επενέβη εκείνη την στιγμή, η γιαγιά του παιδιού είπε ότι δεν ήθελε να δημιουργηθεί ένταση μέσα στο βράδυ. Την επόμενη ημέρα το πρωί, όμως, έδιωξε από το δωμάτιο την 59χρονη και την κατήγγειλε, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. 

 

Πληροφορίες: ANT1 
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ