2018-09-07 00:29:39
Φωτογραφία για «Πέρασε στα ψιλά»: 32χρονος πακιστανός έβαζε φωτιές στου Φιλοπάππου για να προσευχηθεί στον Αλλάχ!
Μια είδηση, η οποία πέρασε «στα ψιλά» της ενημέρωσης, ενδέχεται να έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την αξία και την σημασία που της έδωσαν τα ΜΜΕ.

Η είδηση αναφέρει ότι συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, 32χρονος αλλοδαπός ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση για τέσσερις πυρκαγιές σε ξηρά χόρτα και σε απορρίμματα, στον λόφο Φιλοπάππου και στον περιβάλλοντα χώρο του Αρείου Πάγου του Δήμου Αθηναίων.

Οι συγκεκριμένες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 17 Αυγούστου 2018 έως και χθες (5 Σεπτεμβρίου). Όπως αναφέρεται σε σχετική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ο αλλοδαπός αυτός, ο οποίος είναι πακιστανός, υποστήριξε πως έβαζε τις φωτιές… για να προσευχηθεί!

Καταλαβαίνει, λοιπόν, ο οποιοσδήποτε γιατί η είδηση αυτή «περνάει και φεύγει». Το προφίλ του πακιστανού εμπρηστή που ανάβει φωτιές για να… προσευχηθεί δεν ταιριάζει στο ελάχιστο με την εικόνα την οποία θέλουν να προωθήσουν η «πολιτική ορθότητα» και οι «δικαιωματάκηδες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πηγή: www.xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ