2018-09-07 13:38:18
Φωτογραφία για Διπλό φονικό στην Καβάλα: Τι έγινε λίγες ώρες πριν ο 24χρονος σκοτώσει τον παππού και την γιαγιά του
Στον Εισαγγελέα Καβάλας και στον Ανακριτή οδηγείται σήμερα το πρωί ο 24χρονος που χθες επιτέθηκε με μαχαίρι στον παππού και στην γιαγιά του, τους οποίους τραυμάτισε

θανάσιμα.

Νωρίς χθες το απόγευμα η Αστυνομική Διεύθυνση εξέδωσε το σχετικό δελτίο τύπου με το οποίο ουσιαστικά έκανε γνωστό ότι ο 24χρονος παραδέχθηκε την πράξη του. Πρόκειται για ένα νεαρό άτομο με ψυχολογικά προβλήματα. Αυτά εκδηλώνονται μέσω διαστημάτων επιθετικότητας, τα οποία (σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν) είναι σύντομα.

Το υπόλοιπο διάστημα φέρεται και κινείται απόλυτα φυσιολογικά. Εξ αιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ενώ ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Εξετάζεται αν την τηρούσε όπως ακριβώς έπρεπε. Πληροφορία προερχόμενη από το Νοσοκομείο Καβάλας αναφέρει ότι μία ημέρα πριν το τραγικό περιστατικό συγγενείς του βρέθηκαν στο ίδρυμα προκειμένου να προετοιμάσουν την εξέταση του από ειδικούς γιατρούς. Ίσως και την εκ νέου νοσηλεία του. Αυτό όπως λέγεται συμφωνήθηκε να γίνει τις επόμενες ημέρες.


Το χρονικό του γεγονότος

Χθες το πρωί (περίπου στις 11) η μητέρα του δράστη βρέθηκε στην οικία της, δίπλα στην οποία έμεναν τα θύματα. Τηλεφωνούσε για να μάθει τα νέα τους. Επειδή δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο, έφυγε από την εργασία της. Πήγε σπίτι καθώς ανησύχησε. Εκεί βρήκε νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Στο ίδιο σπίτι (σπίτι των θυμάτων) ήταν ο 24χρονος γιος της. Αμέσως ειδοποίησε και την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν πεσμένος στο δωμάτιο της κουζίνας.

Η σύζυγος του στο διάδρομο. Εικάζεται ότι προσπάθησε να αποφύγει τον εγγονό της και να βγει από το σπίτι. Αρχικά ο 24χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα. Μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου τελικά παραδέχθηκε και ομολόγησε την πράξη του. Η αστυνομική έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρώτα επιτέθηκε στον παππού του και μετά στην γιαγιά του. Τα πτώματα των δύο άτυχων ανθρώπων θα εξεταστούν σήμερα από ιατροδικαστή. Εξ αυτού του λόγου θα μεταφερθούν στην Κομοτηνή.

Η γειτονιά έμεινε με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα του περιστατικού. Όλοι περιέγραφαν τον δράση ως ένα καλό παιδί, που ήταν ευρύτερα γνωστό ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα. Φίλοι του έλεγαν ότι το προηγούμενο βράδυ τον είδαν να κινείται ανήσυχος στους δρόμους του Προφήτη Ηλία. Όλα αυτά έγιναν στην συνοικία του Προφήτη Ηλία. Αρκετά κοντά στην εκκλησία. Τα σπίτια (δράστη και θυμάτων) είναι δίπλα δίπλα. Μπροστά από αυτά υπάρχει αυλή.

Πηγή: proini.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ