2018-09-07 19:17:57
Φωτογραφία για Η Apple αναπτύσσει μια δικτυακή πύλη για την παροχή δεδομένων  στην αστυνομία
Η Apple σχεδιάζει να ενημερώσει το σύστημα της, το οποίο χρησιμοποιεί για την επεξεργασία αιτημάτων για τα στοιχεία χρηστών από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Η εταιρεία χρησιμοποιούσε στο παρελθόν ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τη μεταφορά δεδομένων, τώρα αναπτύσσει μια νέα ηλεκτρονική πύλη όπου θα λειτουργεί αποκλειστικά για αυτή την υπηρεσία.

Σε επιστολή που απευθύνθηκε στη Γερουσία των ΗΠΑ, ένας ανώτερος δικηγόρος της Apple περιέγραψε λεπτομερώς τα σχέδια της εταιρείας να παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα χρήστη.

Μόνο πέρυσι η εταιρεία από το Cupertino απάντησε σε 14.000 νομικά αιτήματα από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Τώρα η εταιρεία σχεδιάζει να απλοποιήσει τη διαδικασία ανοίγοντας μια ειδική ηλεκτρονική πύλη για την αστυνομία και δίνοντάς της πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών.

"Αυτό το έτος θα ξεκινήσουμε μια δικτυακή πύλη για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο
. Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, μπορούν να υποβάλουν αιτήματα για δεδομένα, να εκτελέσουν διαδικασίες εκτέλεσης εντολών και να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες από την Apple. Όταν δημιουργηθεί η πύλη, οι πράκτορες ειδικών υπηρεσιών θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη δημιουργία λογαριασμών ελέγχου ταυτότητας για να μπορούν να στέλνουν νομικές ερωτήσεις μέσω του Διαδικτύου ", δήλωσε ο δικηγόρος της Apple.

Μαζί με τη νέα πύλη, η Apple σχεδιάζει να δημιουργήσει μια ειδική ομάδα που θα εκπαιδεύει τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο.

  Έτσι με το πέρασμα των χρόνων βρέθηκε ένας απλός τρόπος όπου κάθε κράτος μπορεί να ελέγχει τους πολίτες του ακόμη και αν αυτοί το αρνηθούν και ας πιστεύανε κάποιοι πως η Apple δεν θα έπαιζε αυτό το παιχνίδι.....
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ