2018-09-10 16:42:32
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Κλοπή αυτοκινήτου στην κάμερα – Έτσι “χτυπούν” οι κλέφτες – Δεν τους σταμάτησε ούτε ο συναγερμός
Βριλήσσια, ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Ένα Toyota Yaris κάνει φτερά μέσα σε οκτώ λεπτά. Τόσο είναι το διάστημα που χρειάστηκαν οι δυο κλέφτες, όπως καταγράφηκε από την

κάμερα, για να προχωρήσουν με όλη τους την άνεση στην κλοπή του αυτοκινήτου το οποίο ήταν μάλιστα ενεργοποιημένος ο συναγερμός.

Στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην απέναντι μεριά του δρόμου φαίνεται αρχικά ένα αυτοκίνητο να διέρχεται από τον δρόμο. Λίγο μετά το αυτοκίνητο επιστρέφει και μοιάζει να “τσεκάρει” την περιοχή. Φαίνεται ότι οι κλέφτες έψαχναν για συγκεκριμένου τύπου αυτοκίνητο και όταν το εντόπισαν άρχισαν να ελέγχουν τον χώρο.

Λίγο μετά εμφανίζονται δυο άτομα. Με αργές κινήσεις και κοιτώντας δεξιά και αριστερά πλησιάζουν το αυτοκίνητο και με γρήγορες κινήσεις ανοίγουν το καπό. Στόχος τους είναι να φτάσουν ως τον συναγερμό.

Όταν επιχειρούν να τον απενεργοποιήσουν ο συναγερμός μπαίνει σε λειτουργία και ο ένας από αυτούς απομακρύνεται γρήγορα. Ο δεύτερος, ψύχραιμος και βέβαιος για την τεχνική του μένει στο σημείο. Ο συναγερμός δεν ακούγεται παρά για ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια “σιωπά”.


Κανείς από τη γειτονιά δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό όμως οι δράστες για να είναι βέβαιοι απομακρύνονται Επιστρέφουν ωστόσο τρία λεπτά αργότερα και αφού πλέον είναι βέβαιοι ότι κανείς δεν άκουσε το παραμικρό κατά την απενεργοποίηση του συναγερμού.

Ο ένας από τους δράστες με μια κίνηση ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και ο δεύτερος μπαίνει στη θέση του οδηγού.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα ο κλέφτης βάζει μπροστά τη μηχανή και φεύγει σαν… κύριος με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για ένα γκρι Toyota Yaris, όποιος γνωρίζει το παραμικρό καλείται να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Δείτε το video

newsit.gr
_
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ