2018-09-11 07:51:31
Φωτογραφία για Στέφανο Γκαμπάνα: οργή fashionista εναντίον του για το «φτηνιάρικο Dior νυφικό» της Κιάρα Φεράνι
Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας, Στέφανο Γκαμπάνα, ένας από τους δύο δημιουργούς στο τιμόνι του οίκου μόδας Dolce and Gabbana, θέλει να προκαλεί. Ως τέτοιος, ο σχεδιαστής επιτέθηκε στην influencer και μία από τις πλέον επιδραστικές blogger μόδας, την Ιταλίδα Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni) ανήμερα του γάμου της χαρακτηρίζοντας την "φθηνή" με ανάρτηση του στο Instagram.

Η Κιάρα Φεράνι παντρεύτηκε τον Ιταλό ράπερ, Φέντεζ Λεονάρντο Λουτσία, στη Σικελία το Σαββατοκύριακο, φορώντας τρία νυφικά του οίκου Christian Dior.

Μετά την τελετή, μια φωτογραφία της με ένα από τα νυφικά, δημιουργία της Μαρία Γκράτσια Κιούρι, δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό στο Instagram του περιοδικού Harper's Bazaar UK και έστρεψε την προσοχή του σχεδιαστή του ιταλικού οίκου Dolce and Gabbana, ο οποίος έγραψε απλά: "φτηνό".

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η 31χρονη ποζάρει με ένα από τα τρία νυφικά της, δαντελένιο με μακρύ μανίκι στο πάνω μέρος με τούλινη φούστα και πέπλο.


Το σχόλιο του Στέφανο Γκαμπάνα για το νυφικό της διάσημης από το blog της "The Blonde Salad" Ιταλίδας blogger προκάλεσε εξαγριωμένες απαντήσεις από χρήστες του Instagram.

"@stefanogabbana ήταν περιττό. Αγαπούσα το εμπορικό σήμα, αλλά οι επιθέσεις σας στους άλλους είναι αδικαιολόγητες και αταξικές. Να σέβεστε περισσότερο τον εαυτό σας και την επιχείρηση που έχετε χτίσει προσεκτικά" έγραψε ένας χρήστης.

Ένας άλλος σημείωσε: "@stefanogabbana το μόνο φτηνό εδώ είναι η δυσάρεστη συμπεριφορά σας". Άλλοι σχολίασαν αρνητικά τη σειρά ρούχων του σχεδιαστή και υποστήριξαν ότι ζηλεύει.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ