2018-09-11 11:36:13
Φωτογραφία για Σομαλοί επιτέθηκαν σε νεαρή  αθλήτρια πολεμικών τεχνών στη Γλυφάδα...και έφαγαν το ξύλο της ζωής τους [Εικόνες]
Εχθές το βράδυ επέστρεφα από προπόνηση κατά τις 11, στο σπίτι μου. Φορούσα φόρμα μακριά, κοντομάνικο φαρδύ, αθλητικά παπούτσια, ήμουν άβαφτη, με τα μαλλιά βρεγμένα από το ντους μετά τη προπόνηση και κουβαλούσα ένα σακίδιο που είχε μέσα τα απαραίτητα.

Εν κατακλείδι δεν είχα εμφάνιση που θα προκαλούσε τον οποιονδήποτε (το λέω για να μη ξεκινήσουμε ατέρμονες συζητήσεις)

Σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, μου επιτέθηκαν τρεις Σομαλοί. Τα τραύματα που βλέπετε είναι τα ελάχιστα που μπορεί να πάθει κάποιος όταν ασκείται στις πολεμικές τέχνες και δη στο [...] Ότι βλέπετε στο χέρι μου είναι από τα δόντια τους και ότι βλέπετε στο μπράτσο μου είναι από τα νύχια τους. [...] "

Επειδή κάποιοι αναρωτιέστε τι έγινε μετά το περιστατικό, με την αστυνομία κ.λπ. Η αστυνομία (Άμεση Δράση) κλήθηκε και ήρθε άμεσα στο σημείο, συνέλαβε τους δύο από τους τρεις, που κείτονταν στο οδόστρωμα, γιατί η κοπέλα είναι άριστα εκπαιδευμένη σε συγκεκριμένη πολεμική τέχνη και τους αντιμετώπισε αποτελεσματικά, και η κατάθεσή της για το περιστατικό έγινε στην ασφάλεια Γλυφάδας.


Δεν χρειάζεται βέβαια να αναρωτιόμαστε τι έκανε η αστυνομία με αυτούς που συνέλαβε. Ασφαλώς θα τους πήρε τα στοιχεία (ό,τι δήλωσαν δηλαδή), και θα τους άφησε ελεύθερους, διότι είναι γνωστό ότι ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ άλλους οι φυλακές. Είναι οι λεγόμενοι σεσημασμένοι. Όπως αυτοί που σκότωσαν τον νεαρό στου Φιλοπάππου. Σεσημασμένοι ήταν κι αυτοί. Πολλές φορές μάλιστα. Ώσπου να σκοτώσουν, τους αφήνουν ελεύθερους.

-----------------------------------------------------------------

Μ.Μ. :

Καθημερινά φαινόμενα εγκληματικότητας στην Ελλάδα πλέον... Από ανάρτηση φίλης στο φβ, που επειδή δεν είναι δημόσια, έσβησα τα προσωπικά της στοιχεία.

Όποιος νομίζει ότι μόνο οι σκύλοι και τα θηρία δαγκώνουν και σκίζουν με τα νύχια τους, καιρός να αναθεωρήσει και να προσέχει. Αυτό βέβαια στην καλύτερη περίπτωση που δεν θα κρατάνε μαχαίρι Ελληνική Αριστερή Δημοκρατία, έτει 2018 μ.Χ.
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ