2018-09-11 20:35:14
Φωτογραφία για Σοβαρή καταγγελία: Άφησαν ελεύθερους τους αστυνομικούς και τον Αστυνομικό Διευθυντή παρότι η Εισαγγελέας ζήτησε να συλληφθούν και να κρατηθούν! (ΒΙΝΤΕΟ)
«Στα παλιά τους τα παπούτσια» φαίνεται πως «έγραψαν» την εντολή της Εισαγγελέως Θεσσαλονίκης οι μηνυόμενοι αστυνομικοί των ΜΑΤ, ο επίσης μηνυόμενος Αστυνομικός Διευθυντής, αλλά και οι συνάδελφοι τους, αστυνομικοί Συγκεκριμένα, η Εισαγγελέας ζήτησε να συλληφθούν και να κρατηθούν οι τρεις αστυνομικοί των ΜΑΤ και ο Αστυνομικός Διευθυντής για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της κατάχρησης εξουσίας, της εξύβρισης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος δημοσιογράφου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Ασλανίδης μιλώντας στον ANT1 ανέφερε πως εκείνη τη βραδιά οι μηνυόμενοι αστυνομικοί, φυγαδεύτηκαν στην Αθήνα παρά την εντολή της Εισαγγελέα να κρατηθούν, κάτι που αποτελεί μέγα θέμα!


Όπως είπε, του φώναζαν…. @@ Βούλγαρε, ενώ τον έσπρωξαν και προσπάθησαν να τον ρίξουν κάτω από το μηχανάκι του, την ώρα που εκείνος έκανε την δουλειά του. Επίσης όπως είπε ένας άλλος αστυνομικός τον χτύπησε με μία ασπίδα.

«Ζήτησα τα ονόματα τους και άρχισαν να με βρίζουν».

«Με την ίδια διμοιρία βρεθήκαμε κάτω από τον Λευκό Πύργο. Την ώρα λοιπόν που εγώ έδινα ρεπορτάζ με το κινητό μου τηλέφωνο, ένας αστυνομικός με πλησίασε και μου είπε : “Εσύ εξαφανίζεσαι, φεύγεις τώρα”. Εκείνη την στιγμή με έπιασε και ένας δεύτερος αστυνομικός και άρχισαν να με ταρακουνούν και να σπρώχνουν το μηχανάκι για να πέσω κάτω. Ωστόσο όταν φώναξα σε όσους βρίσκονταν εκεί να με βοηθήσουν, εκείνοι έκαναν πίσω», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Ασλανίδης επισήμανε πως αναζήτησε τον επικεφαλής της διμοιρίας, ο οποίος όμως του απάντησε να «φύγει από μπροστά του». 

Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε από όποιον ήταν παρόντα να καταγράψει όσα γίνονταν με το κινητό του τηλέφωνο, ο επικεφαλής που φέρει τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή απάντησε: «Όποιος τραβήξει βίντεο θα συλληφθεί και αυτός».

Ο δημοσιογράφος κατέθεσε αργότερα μήνυση κατά των αστυνομικών και του Αστυνομικού Διευθυντή.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Εισαγγελέας έδωσε εντολή να κρατηθούν οι μηνυόμενοι αστυνομικοί, ωστόσο οι εντολές της φαίνεται να αγνοήθηκαν, καθώς οι αστυνομικοί έφυγαν ανενόχλητοι και φυγαδεύτηκαν στην Αθήνα.

ΒΙΝΤΕΟ
eviazoom
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πυθαγόρας και μουσική
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πυθαγόρας και μουσική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ