2018-09-11 23:19:16
Φωτογραφία για H Εμμα Στόουν στη Βενετία: Louis Vuitton, Fendi & απίθανες γόβες
Τολμηρή, χαρούμενη και καλοκαιρινή, η ηθοποιός βρέθηκε στο φεστιβάλ για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας της The Favorite και έκανε 4 άψογες εμφανίσεις.

Στην πανέμορφη Βενετία βρέθηκε η Έμμα Στόουν, όπου η βραβευμένη ηθοποιός τόλμησε να κάνει αρκετά τολμηρές διαφορετικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Τολμηρή, χαρούμενη και καλοκαιρινή, η ηθοποιός βρέθηκε στο φεστιβάλ για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας της The Favorite και έκανε 4 άψογες εμφανίσεις, πάντα σε συνεργασία με τη στυλίστριά της Petra Flannery.

Η Stone, πρέσβειρα του Louis Vuitton, επέλεξε τον οίκο για το ντεμπούτο της στη Βενετία με μια δροσερή και καλοκαιρινή εμφάνιση με πολύχρωμο, πολυεπίπεδο πουκάμισο το οποίο συνδύασε με λευκό μεταξωτό σορτς.

Την επόμενη μέρα το πρωί φωτογραφήθηκε στις προβλήτες της Βενετίας με ένα ροζ τοπ και μια μπλε φούστα από τον Fendi.

Με σύνολο και απίθανες γόβες Louis Vuitton συνέχισε τις εμφανίσεις της η ηθοποιός. Αυτή τη φορά το σύνολό της είχε μια κοκτέιλ αίσθηση με ένα ice blue τοπ και μια μίνι wrap skirt.

Oι γόβες της ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικές με το floral μοτίβο τους και τις χρυσές λεπτομέρειες.

Και το πιο εντυπωσιακό look της ήταν το βράδυ της πρεμιέρας, όπου φόρεσε ένα ημιδιάφανο φόρεμα Louis Vuitton διακοσμημένο με χάντρες και κεντήματα λουλουδιών.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ