2018-09-12 20:05:54
Φωτογραφία για Κατσούλης κατά Μουτσινά: «Τη δικιά μου γνώμη λέω (…) Καλά να πάθετε όσοι τον αγαπάτε»
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή των Καραβάτου–Κατσούλη στο Star και μεταξύ άλλων μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με το ΣΚΑΪ και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως παρά τη θετική διάθεση που είχαν και οι δυο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν ένα κόνσεπτ που να της ταιριάζει και να μπορεί να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

«Ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι που βασίζεται στην ενημέρωση και υπάρχουν αρκετές τέτοιες εκπομπές και έτσι δεν υπάρχει slot, ο χώρος δηλαδή μέσα στο πρόγραμμα», πρόσθεσε η Ντορέττα όταν ρωτήθηκε γιατί δε δημιουργήθηκε μια εκπομπή στα δικά της μέτρα. Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε κάπου τηλεοπτικά τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Εν συνεχεία η Ντορέττα ρωτήθηκε από τον Κρατερό Κατσούλη αν ισχύει η φήμη που τη θέλει να συνεργάζεται τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά.  «Το βρήκα πολύ ωραίο, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί ποτέ, δεν έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση, καμία τέτοια κουβέντα, αλλά δεν έχει καμία αλήθεια αυτό», ανέφερε η παρουσιάστρια.


Η έκπληξή μας όμως δεν προήλθε ούτε από την ερώτηση ούτε από την απάντηση της Ντορέττας αλλά από το σχόλιό του Κρατερού για τον Νίκο.

Κάποια από τα σχόλιά του ήταν τα εξής

– «Έπαθες αλλά δεν έμαθες»

– «Κάτι λένε για μια πιθανή – ας πρόσεχες – συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά»

– «Άγιο είχες» (σ.σ. που δεν ισχύει η φήμη)

– «Καλά να πάθετε όσοι τον αγαπάτε»

ενώ ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε πολλές φορές ότι λέει τη δική του γνώμη.

Δείτε το απόσπασμα

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ