2018-09-13 08:45:33
Φωτογραφία για Λόγω Τιμής: Τελικά που θα το δούμε;
Περίπου μία εβδομάδα πριν κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Λόγω Τιμής» και κουβαλώντας μαζί του μια γλυκιά νοσταλγία για τα ’90s και μέσα σε λίγες ημέρες ξεπέρασε τις 271.000 προβολές.

Η σειρά «Λόγω Τιμής» επιστρέφει. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση των δημιουργών και των ηθοποιών της. Πριν λίγες ημέρες η εφημερίδα Real ανέφερε πως: «γυρίζεται με στόχο, κατ’ αρχάς να ανέβει στο youtube και να μεταδοθεί μέσω της υπηρεσίας on demand, αλλά δεν αποκλείεται η μεγάλη απήχηση που είχε το trailer να κινητοποιήσει κάποιον από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε να το εξασφαλίσει». Το μεγάλο ερώτημα των ημερών λοιπόν γύρω από τη σειρά είναι… που θα το δούμε! Προς το παρόν απάντηση δεν υπάρχει. Στο περιοδικό DownTown ο Πάνος Ζόγκας στο αφιέρωμα για τη σειρά αναφέρει πως σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το κανάλι που θα αποκτήσει τη σειρά και στόχος είναι να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο τον Φεβρουάριο του 2019.


Ποια είναι η ιστορία του revival της σειράς και ποιες είναι οι σκέψεις γύρω από αυτή;

Το revival του «Λόγω Τιμής» το είχαν προτείνει στον Τζώνη Καλημέρη στον ΑΝτ1 το 2016, αλλά το είχε απορρίψει. Παράξενο, αφού ήταν και ο πρώτος που το είχε εγκρίνει.Το 2017 είχε δείξει ενδιαφέρον ο Alpha, αλλά τελευταία στιγμή υποχώρησε γιατί φοβήθηκε το κόστος.Η πρώτη ιδέα για το reviaval έγινε το 2015 από τα στελέχη του MEGA που ήθελαν να αναβιώσουν για τα 20 χρόνια του καναλιού τρεις μεγάλες trademark σειρές. Οι άλλες δύο ήταν οι Τρεις Χάριτες και το 50-50. Τελικά τα οικονομικά προβλήματα έβαλαν την ιδέα στο συρτάρι.Έχουν ήδη γραφτεί τα δύο πρώτα επεισόδια και όλοι οι βασικοί συντελεστές συμφώνησαν αμέσως για τη συμμετοχή τους.Υπάρχει η ιδέα, αν δεν ευοδωθεί η τηλεοπτική επιστροφή να γίνει ταινία.

Γιατί 22 χρόνια μετά;

Είναι μια σειρά που όλοι οι πρωταγωνιστές της μεγάλωσαν, μεγάλωσαν καλά και η εικόνα τους δεν έχει αλλοιωθεί από τον χρόνο. Και αυτό βοηθάει πολύ.  Είκοσι δυο χρόνια μετά, με αφορμή ένα περιστατικό, όλοι οι φίλοι συναντιούνται ξανά. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει, αλλά ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει σε flashback τα χρόνια της αθωότητας, τη διαδρομή τους και το πώς διένυσαν δυο κρίσιμες δεκαετίες στην Ελλάδα της ακμής και της πτώσης. Ο σκηνοθέτης της σειράς «Λόγω Τιμής» αναφέρει στο περιοδικό: «Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανέλθει».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ