2018-09-13 13:34:44
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Sold out τα εισιτήρια με Άγιαξ στο Άμστερνταμ
Κάτι λιγότερο από 24 ώρες χρειάστηκαν για να εξαντληθούν τα 2.100 εισιτήρια της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του Champions League εναντίον του Αγιαξ. Τόσοι θα είναι οι φίλοι της Ενωσης που θα βρίσκονται την προσεχή Τετάρτη (19/9, 19:55 ώρα Ελλάδας) στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» καθώς η ζήτηση ήταν τεράστια και κάλυπτε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ηδη είναι γνωστό ότι θα υπάρξουν οργανωμένες εκδρομές από τη Στουτγκάρδη, τη Νυρεμβέργη, το Ανόβερο, το Ντίσελντοορφ το Λονδίνο και πιο… κοντινές, από το Χρόνινγκεν και το Ρότερνταμ καθώς η επιστροφή του «Δικέφαλου» στους ομίλους του Champions League έχει δημιουργήσει και τον ανάλογο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα στείλει στον Αγιαξ έτοιμα για κάποια επιπλέον εισιτήρια, δεν θα ξεπερνούν τα 300, αλλά ακόμα κι αυτό δύσκολα θα γίνει δεκτό.

Στo μεταξύ, η εκτόξευση της ΑΕΚ από την Γ΄ εθνική στον ουρανό του Champions League, εξακολουθεί να αποτελεί ενδιαφέρον θέμα για μεγάλα ευρωπαϊκά δίκτυα. Σήμερα στα Σπάτα βρέθηκε συνεργείο του τουρκικού TRT για την παραγωγή ρεπορτάζ με θέμα «το ελληνικό θαύμα». Στους Τούρκους δημοσιογράφους μίλησαν οι Κλωναρίδης, Τσιγκρίνσκι και Πόνσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ