2018-09-13 19:45:29
Φωτογραφία για Η στοχοποίηση που βιώνουν οι αστυνομικοί της ΔΑΕ αγγίζει τα όρια του φασισμού
Άλλη μια χρονιά που ολοκληρώθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Δ.Ε.Θ.,και αλλη μια χρονιά που οι άνδρες της ΥΜΕΤ και της ΥΑΤ- παρότι εργάσθηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες

διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα - απέδειξαν ότι η ΔΑΕ είναι η πιο επαγγελματική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Μία υπηρεσία που φυσική και πολιτική ηγεσία διαχρονικά την χρησιμοποιεί  ως σάκο του μποξ,ενώ κατά καιρούς έχει στοχοποιηθεί από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά και από όλες σχεδόν τις πολιτικές παρατάξεις του κοινοβουλίου.

Έτσι και στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε για το όνομα της Μακεδονίας στην ΔΕΘ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση για τις διμοιρίες της ΔΑΕ που στοχοποιήθηκαν για μία ακόμη φορά.ακόμη και από "συναδέλφους" που μιλούσαν για υπέρμετρη βία και αλόγιστη χρήση χημικών,   υπήρξε μάλιστα και "συνδικαλιστής" που υιοθέτησε τις παραπάνω θέσεις ενω ταυτιζόμενος με τις υποτιθέμενες καταγγελίες δημοσιογράφου έφτασε στο σημείο να ζητήσει την σύλληψη των συναδέλφων μας για τις υποτιθέμενες ύβρεις εναντίον των διαδηλωτών του συλλαλητηρίου.


 Δεν σκέφτηκαν καν ότι σε μια εποχή που όλοι οι διαδηλωτές είναι με το κινητό στο χέρι προκειμένου να αποθανατίσουν σε video οποιαδήποτε άσκοπη χρήση βίας από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων δεν υπήρξε το παραμικρό. Δεν σκέφτηκαν ότι κατά την διάρκεια των επεισοδίων φορώντας τις μάσκες δεν ακούς τι λέει ο διπλανός σου ο δημοσιογράφος άκουγε υποτιθέμενα ρατσιστικά σχόλια από αστυνομικούς της διμοιρίας της ΥΑΤ .

Η στοχοποίηση που βιώνουν οι αστυνομικοί της ΔΑΕ τα τελευταία χρόνια αγγίζει τα όρια του φασισμού, λες και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ είναι υπέυθυνοι για όλα τα δεινά που περνά η πατρίδα μας.

Φτάνει πια ο φασισμός εναντίον μας! Κάνουμε το σάκο του μποξ και καταλήγουμε να είμαστε τα εξιλαστήρια θύματα! Είμαστε Έλληνες πολίτες και αξιώνουμε ίση και δίκαια αντιμετώπιση από όλους!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΦΩΤΗΣ Βασίλειος

Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ

Μέλος Π.Α.Σ.Α.

http://pasapolice.blogspot.com
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ