2018-09-13 21:26:48
Φωτογραφία για Νέα πλατφόρμα για δωρεάν SMS στα ελληνικά
  Η SMSAPI προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της και στη χώρα μας και λανσάρει την ελληνική έκδοση του website της

Η SMSAPI, πάροχος υπηρεσιών μαζικής αποστολής SMS, ανακοινώνει το λανσάρισμα του ιστότοπού της στην ελληνική γλώσσα. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρία στο χώρο του SMS marketing και παρουσία σε 200 χώρες, η SMSAPI προσφέρει πλέον το ολοκληρωμένο portfolio των mobile marketing υπηρεσιών της και στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η πλατφόρμα της SMSAPI είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική γλώσσα, προσφέροντας στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν αποτελεσματικότερα με τους πελάτες τους, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους», δήλωσε ο Wojciech Kaczmarek, Διευθύνων Σύμβουλος της SMSAPI.

«Η έκδοση του ιστότοπού μας στην ελληνική γλώσσα έρχεται στην κατάλληλη χρονική συγκυρία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των συνεργατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο
. Ο αριθμός των επιχειρήσεων που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες αυξάνεται διαρκώς και ευελπιστούμε ότι η ανοδική τάση θα διατηρηθεί. Παράλληλα με την διαφαινόμενη ανάπτυξη και διεύρυνση του ελληνικού επιχειρηματικού τοπίου, θεωρούμε ότι οι εγχώριες επιχειρήσεις θα εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο τη χρήση του SMS ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό», προσέθεσε.

Κατά τη διάρκεια του 2017, μέσω της πλατφόρμας της στάλθηκαν περίπου 1 δισ. μηνύματα, σηματοδοτώντας μια αύξηση της τάξης του 77% συγκριτικά με τα 540 εκατ. που στάλθηκαν το 2016. Επίσης, ο χρόνος αδιάλειπτης λειτουργίας (uptime) της πλατφόρμας έφτασε το 99.99%.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ