2018-09-14 03:19:56
Φωτογραφία για Καμμένος εμπαίζει Θεσσαλονικείς: Δεν υπάρχει εγκληματικότητα αλλοδαπών - Αυτά είναι κακοήθειες της Χρυσής Αυγής! Βίντεο
Ο «πόλεμος» μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών (κυρίως πακιστανών), οι οποίες «μονομαχούν» για τον έλεγχο συγκεκριμένων περιοχών όπου ανθεί το λαθρεμπόριο, καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη. 

Οι συμπλοκές μεταξύ των λαθρέμπορων είναι καθημερινό φαινόμενο, με τους κατοίκους και τους μαγαζάτορες να τρέμουν βλέποντας τους ξυλοδαρμούς και τα μαχαιρώματα μεταξύ των μαφιόζικων κυκλωμάτων.

Κι ενώ οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης δηλώνουν τα μαρτύρια που τραβάνε ακόμα και μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, ο πρόθυμος συνοδοιπόρος του εθνομηδενιστή (και ως εκ τούτου εκούσιος συνένοχος) Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, προκαλεί την οργή κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα με τα όσα δήλωσε στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ.

Μιλώντας για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και την προσπάθεια μετατροπής του Στρατού σε «φιλιππινέζες» των λαθρομεταναστών είπε ότι «η Χρυσή Αυγή τα λέει αυτά. Η Χρυσή Αυγή βρίσκει στρατιωτικούς στα κέντρα μεταναστών». Έκανε, μάλιστα, μια φαιδρή ερώτηση «έχετε δει μετανάστες εδώ»; και μια ακόμα πιο φαιδρή διατύπωση διαπίστωση, ότι οι λαθρομετανάστες «ούτε έσφαξαν κανέναν, ούτε ενόχλησαν».

Η κραυγή αγωνίας των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για τις συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών και το κλίμα ανησυχίας που αυτές γεννούν αποτελούν αποστομωτική απάντηση στο παραλήρημα ψεύδους του συνενόχου του Τσίπρα στην αποεθνικοποίηση της Χώρας και το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

www.xryshaygh.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ