2018-09-14 17:45:24
Φωτογραφία για Παιδιά ενός άλλου Θεού; - του Νικολάου Πέτρου
Δημοσιεύουμε κείμενο τού Νικολάου Πέτρου: Μπαίνοντας κάποιος στο site του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (www.401gsn.army.gr) και πηγαίνοντας στη στήλη: ¨Οδηγίες

για ασθενείς και επισκέπτες¨ διαπιστώνει έκπληκτος τα παρακάτω:

Ενώ τα άγαμα και ανασφάλιστα τέκνα τόσο των εν ενεργεία και εν συντάξει Στρατιωτικών όσο και των Πολιτικών και Συνταξιούχων Υπαλλήλων του Υ.Π.Ε.Θ.Α. δικαιούνται και πολύ σωστά δωρεάν νοσηλεία στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. για τα παιδιά των εν ενεργεία και εν συντάξει Αστυνομικών της ιδίας κατηγορίας (άγαμα και ανασφάλιστα) δεν προβλέπονται η δωρεάν νοσηλεία!!!! Δηλαδή αυτά τα παιδιά είναι ενός άλλου Θεού!!!!!

Βλέπουμε λοιπόν ότι παρά τα λεγόμενα των υπευθύνων του Υ.Π.Ε.Θ.Α. για ισότιμη αντιμετώπιση των Αστυνομικών από το 401 Γ.Σ.Ν.Α. μόνο αυτό δεν ισχύει. Εξακολουθούν και μας αντιμετωπίζουν ως «μπελά» και «πρόβλημα», ξεχνώντας ότι είμαστε από τους ισχυρότερους «αιμοδότες» τους.


Περιμένουμε λοιπόν άμεση παρέμβαση τόσο της πολιτικής όσο και της φυσικής ηγεσίας  (που ενδεχόμενα να μην είχαν γνώση του προβλήματος έως σήμερα), για την άρση της αδικίας αυτής.

Ειδικά αυτήν την εποχή που η ανεργία μαστίζει τη νεολαία μας και πολλοί από εμάς γονείς έχουν παιδιά που είναι άνεργα, άρα και ανασφάλιστα, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η παροχή νοσηλειών στην περίπτωση που αυτή χρειαστεί.

Υ.Γ. Εύχομαι να συμβαίνει αυτό μόνο στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. και όχι και στα υπόλοιπα αντίστοιχα νοσοκομεία της χώρας, τα οποία έχουν υποχρέωση να μας παράσχουν νοσηλεία!   

ΠΕΤΡΟΥ Νικόλαος

Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Αν/της Γενικός Γραμματέας και

Ειδικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ