2018-09-14 18:18:08
Φωτογραφία για Χανιά: Μαραθώνια απολογία για το μαχαίρωμα στο νυχτερινό κέντρο
Σε μαραθώνια εξελίχθηκε η διαδικασία της απολογίας των δύο νεαρών ανδρών από το Ρέθυμνο, οι οποίοι κατηγορούνται ως οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, έξω από νυχτερινό κέντρο στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 20 ετών αντίστοιχα, είχαν συλληφθεί λίγα μόλις λεπτά μετά τη συμπλοκή που είχε λάβει χώρα στην Ακτή Κουντουριώτη έξω από δημοφιλές νυχτερινό κέντρο της περιοχής, με θύμα έναν 29χρονο εργαζόμενο του μπαρ.

Οι φερόμενοι ως οι δράστες της επίθεσης είχαν οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Χανίων ο οποίος είχε ασκήσει δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 22χρονο και στον μικρότερο σε ηλικία συλληφθέντα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Και οι δύο είχαν ζητήσει και είχαν λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν και σήμερα πέρασαν για μία ακόμη φορά την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Χανίων προκειμένου να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 22χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα της συμπλοκής, ο 29χρονος υπάλληλος του νυχτερινού κέντρου είχε δεχθεί δύο χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο είναι μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ