2018-09-14 19:34:13
Φωτογραφία για Το νέο iPhone εξαντλήθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό
Η έναρξη των προπαραγγελίων για τα νέα iPhone Xs και Xs Max πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 14 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τη δημοσίευση του Cult of Mac, τα νέα μοντέλα του iPhone και η τέταρτη γενιά του Apple Watch πωλήθηκαν σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Παρά το ότι πρόκειται για το πιο ακριβό smartphone εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως σε λίγα δευτερόλεπτα.Το Cult of Mac και οι εμπειρογνώμονες του είναι πεπεισμένοι ότι με μια τόσο μεγάλη έναρξη των πωλήσεων, το iPhone Xs και το Max μπορεί να γίνει το πιο επιτυχημένο νέο iPhone στην ιστορία της Apple. Στην πραγματικότητα, είναι απλά ένα βελτιωμένο iPhone X, αλλά σε μεγαλύτερη μορφή.

Σημειώστε ότι το περασμένο έτος η έναρξη των προ-παραγγελιών για το iPhone X πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου. Παρόλο που η καινοτομία ήταν τότε διαθέσιμη αμέσως για όλες τις χώρες (το νέο iPhone θα φτάσει σταδιακά σε όλες τις χώρες), οι εμπειρογνώμονες δεν κατέγραψαν ένα τέτοιο ρεκόρ εκκίνησης, το οποίο κάνει ήδη τα iPhone Xs και Xs Max και είναι πιο επιτυχημένα από τον προκάτοχό του.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ