2018-09-14 23:33:09
Φωτογραφία για Τελετή παράδοσης κάδου αεροπυρόσβεσης χορηγία της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε.
Στις εγκαταστάσεις του «Διεθνούς Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος», πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Σεπτεμβρίου, τελετή παράδοσης – παραλαβής ενός κάδου αεροπυρόσβεσης - δασοπυρόσβεσης για

τα ελικόπτερα γενικής χρήσης τύπου Super Puma του Πυροσβεστικού Σώματος, χορηγία της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Η δωρεά έγινε προς το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και πρόκειται για έναν ειδικό πλαστικό κάδο πυρόσβεσης χωρητικότητας 3,5 τόνους που θα προσαρμοστεί σε ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της πυρόσβεσης.

Στην τελετή ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Γιόβας ευχαρίστησε την εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για τη γενναιόδωρη προσφορά της, η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση των υλικοτεχνικών μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Από πλευράς του, ο εκπρόσωπος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Αντιπρόεδρος– Εκτελεστικό Μέλος, Άγγελος Μπενόπουλος ανέφερε ότι η εταιρεία θα βρίσκεται αρωγός στο σημαντικό έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και ότι σκοπός της προσφοράς αυτής είναι να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο.


Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Συντονιστής Υποστήριξης του Α.Π.Σ. Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Ράμφος, ο Επιχειρησιακός Συντονιστής με έδρα τον Πειραιά Υποστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης, οι Διοικητές της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος Πύραρχος ΧΑ Γεώργιος Πορτοζούδης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διεθνές Αεροδρόμιο "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Αντιπύραρχος Γεώργιος Καραμανλής.

    
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ